• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

Голкопробивний ковролін

Голкопробивний ковролін

На ринку підлогових покриттів особливо виділяється ковролін. Він широко доступний, придатний більшої частини інтер'єрних рішень. Особливо часто до ковроліну вдаються власники квартир в блокових будинках і приватних особняках з недостатнім опаленням, саме там потрібне додаткове утеплення підлоги і навіть стін.

Покривати і чистити

різновидів ковроліну досить багато, тут і тканинний, і тафтинговий, і голкопробивний. І якщо два перших види використовують здебільшого для часткового покриття, так як їх очищення є досить трудомістким заняттям, то голкопробивний істотно скорочує час прибирання при повному і частковому покритті. Саме по-цьому голкопробивне килимове покриття використовується в офісах і адміністративних будівлях з великою прохідністю.

Голкопробивний ковролін підходить для побутового та промислового використання. За рахунок специфіки виробництва килимового виробу, у якого ворсинки не є особливо довгими і надмірно м'яким. Тому при чищенні будь-яких забруднень він не піддається сильній деформації. Голкопробивний ковролін можна здавати в спеціалізовану хімчистку для килимових виробів.

Технологія: з утепленням і без

Сам декоративний зовнішній шар може бути з дрібними жорсткими щетинками – варіант більш перспективний для використання в офісах. Таке покриття ми часто називаємо комерційним ковроліном, так як воно має довгий термін експлуатації. Також щетинки можуть бути довгими і м'якими, нагадуючи собою справжній м'який килимовий ворс. Голкопробивний ковролін проводиться за допомогою голок, схожих за будовою на гачки. Беруть тканинний полотно і наносять від 800 до 1200 ударів на дюйм, за рахунок чого з'являються сотні тканинних крючков-вузликів, які і утворюють м'яке килимове покриття. Після проходження голкою всього полотна, декоративний елемент обробляють клейкою основою і за допомогою преса скріплюють з утеплювальним матеріалом, з гумовою або тканинної щільною підводним човном. Утеплювач нашаровують не у всіх різновидах голкопробивного ковроліну, тому споживачу потрібно шукати особливий матеріал, де цю можливість передбачають. Наявність утеплювача можна помітити, переглянувши покриття в розрізі: третій шар – це утеплений варіант, якщо немає – полегшений, якому буде потрібно додатковий настил для збереження тепла.

імітація килима-не єдиний аргумент на користь того, щоб купити ковролін голкопробивний. Достатня міцність, можливості сухого і вологого прибирання, колірна адаптація до загальних дизайнерських рішень в приміщенні і багато інших достоїнств цілком справедливо приваблюють користувачів.

Читайте також:

Ковролін для кабінету

Комерційний ковролін для офісу

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Оверлок ковролина. Обработка коврового покрытия

Вітаємо з Днем Конституції України! Графік роботи

Все об искусственном газоне

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток