• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Проводячи ремонт в житловому приміщенні або офісі, крім застосування якісних оздоблювальних матеріалів, варто не забувати і про підлогове покриття. Основне його завдання полягає в поглинанні зайвих звуків, утриманні тепла в будові. Крім того, підлогу обов'язково повинен бути рівним і витримувати будь-які навантаження, які згодом будуть на нього покладатися.

Використовуючи ламінат, споживач отримує якісне і довговічне покриття. За своєю суттю це матеріал, в основі якого лежить дерево. Він має величезну кількість шарів. А зверху його покривають ламінованою плівкою. Таким чином, за ним легше доглядати, мити і прибирати. Ламінат не містить шкідливих сполук і токсичних компонентів, небезпечних для здоров'я і життя людини.

Варто пам'ятати, що таке покриття не любить підвищеної вологості і може расслоиться, якщо на нього зверху вилити велику кількість води. Що ж робити в такій ситуації? Не застосовувати зовсім?

Як захистити ламінат від води: методи і поради

на сьогоднішній день, існує величезна кількість способів і лайфхаків, як захистити ламінат від води. Звичайно, безперечний спосіб буде зовсім не застосовувати для очищення води. АЛЕ таке, на жаль, практично неможливо. Тому, існує величезна кількість варіантів, як уберегти покриття від попадання вологи.

чим захистити ламінат від води?

Якщо ви робите укладання ламінату, то повинні пам'ятати, що попередньо необхідно перевірити, чи присутня волога у вашому приміщенні. Тому як перш, ніж почати укладку, потрібно ретельно перевірити всі поверхні. Пол повинен бути сухим, чистим, без найменших слідів вологи. Як варіант, перед укладанням, можна на підлогу простелити поліетиленову плівку. Вона буде захищати ламінат від найменшого впливу вологи, а також допоможе поліпшити шумоізоляцію в приміщенні.

Чим захистити ламінат від води?

Звісно, що потрібно стежити за тим, щоб на поверхню матеріалу не потрапляла зайва вода в процесі прибирання. Крім того, в процесі укладання ви можете для міцності скріплювати дошки між собою за допомогою спеціального клею, яким промащуються сполучні пази із зворотного боку виробу. Для цього застосовується спеціальний клей, який має гідроізоляційні властивості і перешкоджає впливу рідини на ламінат.

Способи захисту

Розглянемо детальніше, які ж види і способи захисту ламінату існують на сьогоднішній день серед споживачів:

  • склеювання – для цього способу застосовується спеціальний клей. Спаособ застосування ми описували раніше;
  • просочення воском-ним просочують шви і з'єднувальні стики між панелями. Він відмінно забирається сухою ганчіркою з поверхні ламінату, не залишаючи після себе слідів і розлучень;
  • Cпеціальна плівка-наноситься на зовнішню сторону виробу для додаткового захисту його від вологи.

Крім того, існує спеціальний вологостійкий ламінат, в основі якого використовуються більш міцні плити. Вони перешкоджають проникненню вологи між шарами.

Вологостійкий ламінат (фото)

Наш інтернет-магазин Еніта у своєму каталозі пропонує клієнтам величезний вибір підлогового покриття, яке зацікавить своєю якістю і доступністю. Ми пропонуємо вологостійкий ламінат 32, 33 класу. Таке підлогове покриття випускають відомі марки: Tarkett, Krono, Balterio. Подібного плану ламінат зручний тим, що здатний витримувати різні навантаження, постійний тиск меблів та інших важких предметів.

Крім того, в асортименті нашого магазину, клієнти зможуть знайти ламінат на кухню, у ванну, різних відтінків і кольорів. Він істотно відрізняється від звичайного офісного щільністю своїх сегментів і посиленою водовідштовхувальною плівкою.

Рекомендуємо прочитати:

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?

Як класти ламінат паркет: відео-поради, інструкція

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради.

Читать далее

День Українського Козацтва

За честь і гідність України,

За волю, правду і добро

Вони боролись щохвилини,

Їх кров лилася як вино!

Всіх ворогів вони долали,

Всі землі наші зберегли,

Завжди від лиха захищали

І гордо прапор наш несли!

Сини Твоєї Батьківщини,

В них сила духу непоборна!

Козацтво – слава України,

Це гордість наша всенародна!


Графік роботи інтернет- магазину "Еніта", понеділок 16.10.17 - вихідний день.
Читать далее

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?

Сучасна індустрія оздоблювальних матеріалів не стоїть на місці. Це стосується не тільки шпалер і стель, а й незамінного підлогового покриття, яке здатне надати кімнаті максимальний затишок, а людині відчуття повного комфорту. Та серед розмаїття різних підлогових покриттів, вже кілька десятиліть, незмінною популярністю користується ламінат, який вдало може замінити навіть високоякісну паркетну дошку. До того ж, це один з кращих варіантів для бетонної підлоги, який можна постелити, не вдаючись до допомоги фахівців.

Сучасний ламінат (фото)

але, перш ніж помчати в найближчий магазин будівельних матеріалів, потрібно цілком зрозуміти, що таке ламінат, і де його найкраще купити. В першу чергу, ламінат-це підлогове покриття, що складається з деревоволокнистої дошки, покритої спеціальною плівкою, що захищає від впливу зовнішніх факторів. Щоб не придбати неякісний ламінат, найкраще віддавати перевагу перевіреним продавцям.

Одним з найкращих варіантів для придбання можна вважати інтернет-магазин «Еніта», який є одним з найбільших постачальників підлогового покриття з Європи в Україну. На нашому сайті ви знайдете величезний асортимент товару від різних виробників, що допоможе підібрати необхідну якість і ціновий сегмент. Крім цього, ви назавжди забудете про витрати на перевезення і транспортування - ми працюємо з доставкою по всій Україні!

Нижче ми більш детально розповімо про те, як покласти ламінат на бетонну підлогу. Прочитавши ці поради, ви без зусиль зможете зайнятися монтажем нового підлогового покриття. А відео стане додатковим показником, який допоможе у вашій роботі.

Який ламінат вибрати?

Одним з найважливіших моментів в покупці підлогового покриття є вибір. Саме правильний вибір ламінату допоможе вам зробити підлоги більш привабливими, надійними і довговічними.

Який ламінат підібрати?

як і у будь-якого оздоблювального матеріалу, ламінат має кілька факторів, які впливають на вищевказані якості. Серед них:

  • Зовнішній вигляд ламінату. Зверніть увагу на товщину виробу. Найчастіше, ламінат має три шари, а деякі варіанти і п'ять. Звичайно, якщо ви виберете п'ятишаровий ламінат, то можете назавжди забути про проблеми з вологостійкістю і механічними ушкодженнями;
  • Клас ламінату. Про це критерії варто поговорити більш докладно. Справа в тому, що сучасні компанії випускають кілька класів підлогового покриття, і людині, яка не розбирається в оздоблювальних матеріалах, дуже важко зорієнтуватися у своєму виборі. Найпопулярнішими є наступні класи:

1. Побутовий ламінат 21,22 і 23 КЛАСІВ - дуже популярний в Європі та інших країнах Заходу, але практично не застосовуваний в Україні та країнах СНД. Це обумовлено тим, що будова наших будинків трохи відрізняється, а навантаження на підлогу в країнах СНД набагато більше.

2. Комерційний ламінат 31,32 і 33 класу-то підлогове покриття, яке використовується в наших будинках і квартирах. Ми радимо купувати ламінат 31 класу для кімнат з невеликим навантаженням – вітальні, спальні. 32 клас найкраще вибирати для коридорів, а 33 клас ідеально підійде для дитячих і кухонь. У ванну стелити ламінат не можна, адже він не переносить велику кількість вологи.

3. Спеціальний ламінат 34 класу – дуже рідкісний вид ламінату, який використовується для комерційних будівель, торгових центрів, спортзалів і т. д.

  • Замки для з'єднання. Всі типи замків діляться на Click-замки і Lock-замки. Lock-замки дешевші, але вимагають великих умінь і навантажень. Для того, щоб постелити ламінат з таким замком, вам потрібно точно потрапляти в пази і зміцнювати їх спеціальним молотком. В Клік-замках таких навантажень немає, що дозволяє покласти ламінат під кутом в 45 градусів всього за кілька годин.

Ми радимо вибирати більш дорогі варіанти підлогового покриття. В першу чергу, це допоможе вам зробити ремонт, який прослужить довгі десятиліття. А при правильному монтажі і догляді, ви можете забути про проблеми з ламінатом.

Як стелити ламінат на бетон?

Перш, ніж зайнятися безпосереднім монтажем ламінату, варто підготувати бетонну підлогу. Ця процедура є вкрай необхідною, якщо ви хочете, щоб підлогове покриття прослужило вам тривалі роки.

Як постелити ламінат на бетонну підлогу?

в першу чергу, варто виявити всі нерівності на вашій підлозі. Для цього необхідно мати рейку і будівельний рівень. Допустимими нерівностями вважаються менше 2мм на 2м статі. Якщо ж ваші показники вище, підлогу доведеться вирівнювати. Зробити це можна кількома способами: < / p>

  1. вирівняти підлогу наливною сумішшю. Для цього варто знайти найвищу точку вашої підлоги, прокласти рівну лінію рівнем до найближчої стіни. Відміряйте від отриманої точки 5 см вгору по стіні і залиште мітку. Потім проведіть рівну рису до паралельної стіни, залишаючи мітку і там. Розведіть суміш 1л води на 5 кг суміші. Поступово виливаємо суміш і рівняємо її спеціальним шпателем або валиком до відміток. Даємо трохи застигнути. Знову повторюємо процедуру з рівнем, вишукуючи нерівності. Якщо все зроблено ідеально, то суміш потрібно залишити застигати протягом 24 годин.
  2. Вирівняти підлогу фанерою. Перевіряємо бетонну основу, як і в попередньому способі. Якщо є яскраво помітні нерівності, то їх варто збити. Суміш тирси і бетону перемішуємо і наносимо на ямки. Обробляємо фанер оливою або фарбою, після чого приступаємо до кладки. Вибираємо фанеру 12-20 мм, і повільно укладаємо, закріплюючи саморізами. Найкраще використовувати Т-подібний стик.

Вирівнявши підлогу, ви можете переходити до основних робіт. Нижче ми розповімо, як стелити ламінат на бетонну підлогу самостійно.

Поради, як укладати ламінат на бетонну підлогу

Як укладати ламінат на бетон?

Переходимо до процесу укладання ламінату:

  • Підкладка. Це обов'язковий елемент будь-якого монтажу ламінату. Якщо ви використовуєте коркову підкладку, то найкраще між нею і ламінатом використовувати кулю плівки.
  • Укладка ламінату. Починайте з краю кімнати. Найважливішими є перші два ряди. Якщо ви використовуєте ламінат з Лок-замком, то уважно вдвигайте пази, після чого закріплюйте їх постукуванням, використовуючи дерев'яний молоток. При виборі Клік-замку, техніка більш легка і швидка. Вам достатньо під кутом 45 градусів з'єднати ламінат, і повільно опускати вниз. Після клацання дошки будуть закріплені.
  • Обробка плінтусом. Для того, щоб ламінат виглядав більш естетично, його варто обробити плінтусом. Процес буде ідентичний з будь-якою обробкою на іншому підлоговому покриття.

Пройшовши всі ці етапи правильно, ви зможете викласти ламінат на бетонну підлогу самостійно. Головне – не поспішати і уважно ставитися до справи. До того ж, ми радимо не вибирати дуже дешевий ламінат. Адже, краще заплатити більше, але один раз.

Купити ламінат в Україні і бути точно впевненим в його якості можна! Для цього достатньо звернутися в інтернет-магазин «Еніта». Також, наші фахівці можуть більш детально розповісти про те,як покласти ламінат самостійно!

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?(Відео)

Рекомендуємо прочитати:

Як класти ламінат паркет: відео-поради, інструкція

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради.

чи підходить ковролін для дитячої кімнати?

Читать далее

Як класти ламінат на паркет: відео-поради, інструкція

Нерідкі випадки, коли старе підлогове покриття має досить жахливий зовнішній вигляд, а також втратило свої первинні характеристики. У такій ситуації дуже важливо оперативно провести його заміну або ремонт. Універсальним рішенням буде укладання ламінату на старий паркет, який не тільки додасть свіжості зовнішньому вигляду підлоги, але і створить неповторну атмосферу у всьому житлі.

Чому варто класти ламінат?

Ламінат – це дуже популярне покриття, яке прийнято використовувати не тільки в житлових приміщеннях, але і в загальнодоступних закладах, типу лікарень, шкіл, офісних будівель і т. д. Укладати його можна як на голий бетонну підлогу, так і поверх інших покриттів, які має середню або підвищену ступінь зношеності і пошкоджень. Крім того, ламінат користується величезним попитом у цінителів дерева або мармуру. Так як ідеально імітує дані матеріали.

Чому варто класти ламінат

Варто відзначити, що у такого покриття є ряд переваг, які не можуть залишатися непоміченими споживачами:

  • даний тип виробу досить зносостійкий. На ньому рідко залишаються вм'ятини, відколи і подряпини. Крім того, ламінат стійкий до пошкодження важкими меблями;
  • легко переносить коливання температур. Щоб забезпечувати покриття ретельний догляд і продовжити термін його експлуатації, достатньо час від часу протирати його вологою ганчірочкою і не допускати утворення величезних калюж;
  • у своєму складі ламінат не містить токсичних сполук, фенолів і формальдегідів. Тому, абсолютно безпечний для застосування;
  • легкий в транспортуванні і укладанні, не вимагає певних навичок;
  • має тривалий термін експлуатації, якщо дотримуватися правильного догляду за ламінатом.

Що необхідно для початку?

Дуже часто громадяни, задаються питанням, як покласти ламінат на старий паркет? Варто зазначити, що перш ніж приступати до проведення такої операції, вам потрібно запастися наступним набором інструментів:

  • електролобзик;
  • рулетка;
  • молоток;
  • олівець або маркер для розмітки;
  • косинець або будь-яка інша лінійка;
  • ножівка по дереву;
  • подбивочный брусок.

Крім того, перш ніж класти новий ламінат, радимо ознайомитися з усіма інструкціями і правилами, щоб ваша робота виглядала в кінцевому результаті ідеальною і не було повторного укладання. Що може спричинити за собою додаткові витрати.

укладання ламінату вимагає від користувача неймовірної завзятості, уважності та ювелірної точності. Нижче ми пропонуємо вам актуальні поради, які допоможуть зробити монтаж покриття в короткі терміни без зайвих витрат часу, нервів і ресурсів.

Як покласти ламінат на паркет?

Після придбання потрібного вам покриття, радимо залишити його в кімнаті, де буде проводитися безпосередня його укладання на кілька діб. Така процедура необхідна для того, щоб ламінат адаптувався до наявної вологості в цьому приміщенні. Також, необхідно підготувати всі інструменти, щоб пізніше в процесі роботи не шукати їх в поспіху.

Як покласти ламінат на паркет?

Перш ніж покласти ламінат, необхідно вирівняти поверхню старого паркету. Це допоможе вам уникнути утворення нерівностей і горбків. Старе покриття рекомендуємо відшліфувати машинкою. Якщо ви помітили, що старі паркетні дошки вібрують під вашою вагою, їх необхідно замінити, щоб ламінат не просів з часом в цьому місці. Якщо ви не впевнені, що поверхня досить рівна, радимо використовувати самовирівнююча стяжку. Для того, щоб підлога служив вам досить тривалий час, в якості підкладки ламінату застосовують пробку, так як вона є безпечним матеріалом для людини. Крім того, можна використовувати спінений поліетилен, який в будівельних магазинах представлений варіаціями різної товщини.

Безпосередній монтаж ламінату потрібно починати з укладання його на поверхню паркету уздовж наявної лінії падіння сонячного променя. Таким чином, ви досягнете ефекту невидимих стиків і буде здаватися, що ваш стать – єдине цілісне полотно.

Щоб купити ламінат відмінної якості за прийнятними цінами, рекомендуємо відвідати офіційний сайт інтернет-магазину підлогових покриттів в Україні «Еніта». Для цього достатньо пройти по посиланню enita.com.ua. Фахівці нашого магазину не тільки допоможуть вам визначитися з вибором якісного покриття, але і нададуть відповіді на всі запитання.

як класти ламінат на паркет (відео-рада)

Рекомендуємо прочитати:

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради.

Укладання ковроліну своїми руками

Чи підходить ковролін для дитячої кімнати?

Читать далее

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи і поради.

Вибираючи якісне підлогове покриття, споживачі раз у раз звертають свою увагу на ламінат. Але ж правда, він є воістину унікальним матеріалом, в якому вміло, поєднується яскравість фарб, насиченість відтінків і сучасний лиск. Ламінат використовують не тільки для житлових приміщень, але і в громадських місцях, де спостерігається велике скупчення людей. Це покриття вважається найбільш міцним з усіх представлених Зараз на ринку. Однак, незважаючи на підвищену міцність і стійкість до різних механічних пошкоджень, дуже часто з'являються різні подряпини на ламінаті. Верхнє основне покриття зношується, витирається, втрачає свій первісний вигляд. Такі ситуації серйозно впливають на загальний вигляд підлоги і доставляють масу неприємностей для власників даного приміщення. Так як ремонт та повна заміна покриття на нове досить дорога процедура, дуже важливо знати, яким способом можна видалити або замаскувати наявні пошкодження на ламінаті.

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами?

Інтернет-магазин підлогового покриття в Україні «Еніта» з задоволенням поділиться зі своїми покупцями корисними порадами, які допоможуть продовжити термін служби улюбленого покриття.

Особливості ламінату

Першу чергу, потрібно зрозуміти, що таке ламінат. Це високоміцне покриття, яке вдало імітує паркет. Крім того, ламінат може успішно замінити не тільки дерев'яні покриття, а також вироби з мармуру, каменю, плитки. Тому, поки ви не доторкнетеся до нього і не спробуєте на дотик, ніколи не зможете зрозуміти, що перед вами майстерна імітація.

Для того, щоб ламінат прослужив вам пристойну кількість часу, необхідно враховувати всі його особливості експлуатації та установки. Перше, на що потрібно акцентувати увагу, це на те, що дане покриття не терпить вологи, тому не підійде для укладання в таких приміщеннях як ванна кімната або передпокій. Крім того, необхідно дотримуватися всіх правил монтажу ламінату, слідувати строго по інструкції. Якщо ви не впевнені, що зможете самостійно впоратися з поставленим завданням – краще довірте цю роботу професіоналам.

В процесі установки, а також подальшої експлуатації можуть виникнути різні пошкодження ламінату. Фахівцями прийнято ділити їх на три основні категорії, згідно ступеня їх складності і серйозності:

  • дрібні пошкодження, що утворюються під впливом різних абразивних речовин типу піску, пилу, які легко заносяться в приміщення разом з взуттям, тваринами або дитячими іграшками;
  • середні пошкодження можуть виникати в результаті пошкодження верхнього шару ламінату кігтями домашніх тварин. Крім того, вони з'являються і в результаті частого ходіння по покриттю туфлями на шпильці або після падіння з величезної висоти важких предметів;
  • величезні і масштабні пошкодження з'являються в результаті халатного пересування меблів величезних габаритів. Такі дефекти з легкістю виникають в процесі переміщення з одного місця на інше холодильника, кухонного гарнітура, комп'ютерного столу або об'ємної шафи.

Що слід робити, щоб уникнути пошкоджень ламінату? Перш за все, це акуратно експлуатувати його з моменту укладання. Стежити за ним, ретельно прибирати і намагатися уникати можливих пошкоджень і відколів. Якщо все-таки ви помітили пошкоджену ділянку, необхідно оперативно відреагувати на появу подряпин або інших дефектів і розпочати комплекс процедур по відновленню зовнішнього вигляду покриття.

Як усунути подряпини на ламінаті?

пропонуємо вашій увазі актуальні поради щодо усунення подряпин на улюбленому покритті, які допоможуть повернути його колишній вигляд і замаскувати наявні пошкодження.

Віск (восковий олівець)

Прибираємо подряпини на ламінаті восковим олівцем

Усунення подряпин на ламінаті з допомогою воску (воскового олівця) є досить поширеним способом. Серед цінителів такого покриття, він вважає універсальним засобом, який не тільки усуває сліди від вже наявних невеликих ушкоджень, але і створює спеціальну захисну плівку. Яка, в свою чергу, стає бар'єром та запобігає появі нових подряпин, а також відштовхує воду і бруд.

Мастика (ремонтна паста, герметик)

Прибираємо подряпини на ламінаті мастикою

Ремонтна паста або мастика використовується власниками даного покриття для видалення і маскування особливо великих пошкоджень і дірок. На відміну від воску, потрібно ретельно підбирати колір герметика, щоб він один в один відповідав колірній палітрі вашого ламінату. Перш, ніж використовувати його на величезній ділянці, потрібно потренуватися на невеликому шматочку, щоб мати уявлення, як правильно наносити цей засіб.

Шпаклівка

Крім того, можливо прибрати подряпини за допомогою шпаклівки. У спеціалізованих магазинах вона є в різних колірних варіаціях, тому дуже легко підібрати потрібний для вас колір. Перед нанесенням шпаклівки на пошкоджену ділянку ламінату, ретельно, легко, акуратно видаліть дрібні подряпини, проведіть процедуру знежирення поверхні. Після чого, не забудьте наклеїти спеціальний малярний скотч, який буде захищати цілі частини підлоги від забруднення. Для того, щоб ремонт покриття був якісним, потрібно робити все акуратно, не допускати виникнення горбків. Після повного висихання шпаклівки ділянку необхідно ретельно зашліфувати до стану абсолютно рівною і гладкою поверхні.

Акрил

Прибираємо подряпини на ламінаті акриловим герметиком

Акриловий герметик зазвичай використовується для усунення невеликих сколів або подряпин. Він змішується з ретельно підібраною фарбою під основний колір вашого покриття, після чого акуратно наноситься на уражену ділянку за допомогою невеликого шпателя.

Заміна ламінатної дошки

У тих випадках, коли пошкодження покриття є досить серйозним і жоден з вищеперелічених способів не може вирішити дану проблему, єдиним виходом буде заміна ламінатної дошки. Щоб виконати дану процедуру, від вас буде потрібно не тільки уміння робити подібні ремонтні роботи, а також міцні нерви, але і певний набір інструментів. Для заміни пошкодженої ділянки, у вашому арсеналі повинні бути такі інструменти, як:

  • циркулярна паркетна пила;
  • монтування;
  • плоскогубці;
  • напилок;
  • стамеска;
  • маркер або олівець, яким буде зручно креслити лінії і розмітку;
  • клей

Якщо ви не впевнені, що впораєтеся з поставленим завданням – радимо звернутися в наш магазин. Наші фахівці зможуть виконати для вас ремонтні роботи будь-якого виду складності за рекордно короткі терміни. Крім того, ви можете купити ламінат з доставкою, і отримати не тільки якісне обслуговування, але і широкий спектр різних видів покриття за найпривабливішими цінами.

Як і чим замазати подряпини на ламінаті? (відео)

Рекомендуємо прочитати:

Укладання ковроліну своїми руками

Вибираємо підлогу на кухню

Чи підходить ковролін для дитячої кімнати?

Читать далее

З Днем Незалежності!

С днем Независимости!

Украине трудно ныне —

Будет счастлива в грядущем.

Мы желаем Украине

Быть всегда землей цветущей!

С днем Независимости!

Графік роботи інтернет- магазину "Еніта" 24.08.17 - 27.08.17 - вихідний
Читать далее

Акція спекотне літо!

Акція безкоштовна доставка!

компанія Еніта робить безпрецедентну пропозицію на весь опт і роздріб! На всі підлогові покриття вводимо безкоштовну доставку по Україні. В акції приймають участь весь ковролін, лінолеум, ламінат. Умови по доставці Ви можете побачити в зацікавили вас товарах або зв'язавшись з нашими менеджерами за телефонами, зазначених в контактах< / a>.

Подробиці акції:

- безкоштовна доставка на лінолеум здійснюється при замовленні від 3500 грн;

- відправка лінолеуму і ламінату тільки кур'єрською службою «Делівері»;

- при відсутності Делівері, можемо надати знижку 3% на відправку іншими кур'єрськими службами

- ковролін Синтелон безкоштовна доставка «Під Двері» Нова Пошта, Делівері (від 3500грн.)

- у акції не бере участь український лінолеум Алекс

- період акції з 20.07 по 31.08

Читать далее

Безкоштовна доставка ламінату по Україні

Безкоштовна доставка ламінату

З 2017 року ми зафіксували безкоштовну доставку ламінату по всій Україні від роздробу до опту. В акції приймають такі марки ламінату Balterio, Krono, Tarkett, Classen Berry Alloc, Коростень

Читать далее

З Днем Святої Трійці!

Графік роботи інтернет - магазину "Еніта" 3.06.17 - з 9.00 до 15.00, 4-5.06.17 - вихідний
Читать далее

День Перемоги

Знову ранок травневий
Білим квітом кружляє,
Ніжний килим зелений
Розстеляє до ніг.
Вітер шепче вітання
І приносить зітхання:
«Знов поменшало стежок
Від воєнних доріг».
Хоч рідіють колони —
Кличуть друзі далекі,
Та порожнім не буде
Ваше місце в строю.


Графік роботи інтернет- магазину "Еніта" 6.05.17 - з 9.00 до 15.00, 8-9.05.17 - вихідний
Читать далее

  << Назад   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток