• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Із Христовим Воскресінням

Із Христовим Воскресінням

Із Христовим Воскресінням 
Щиро Вас вітаємо! 
Щастя, радості, здоров’я 
Від душі бажаємо! 

Запашною великодня 
Нехай буде паска, 
І осяє Вас сьогодні 
Світла Божа ласка!

Графік роботи у святкові дні. 
2.05. - вихідні     3.05 - скорочений, до 15.00
Читать далее

Все про штучний газон

Штучний газон (трава)

Практично всі щасливі власники приватних будинків і дачних ділянок намагаються зробити свій дворик якомога затишніше і красивіше. Маленькі і великі яскраві квіткові клумби або просто саджені польовою травою подвір'я – все це, безумовно, радує око, але вимагає певного догляду. Якщо ви є власником земельної ділянки, на якій складно щось виростити, а місце для відпочинку так необхідно, на допомогу прийде штучний газон. Він заощадить і час, і сили.

Де застосовувати

найкраще використовувати штучний газон на тих ділянках, де трава зовсім не росте. Якщо ж їм покрити весь ваш земельну ділянку, він буде виглядати без смаку і дешево. Штучний газон ідеальний для місць з високою прохідністю людей, так як він володіє хорошою міцністю і стійкістю до опадів. Таке покриття вільно пропускає вологу, тому його можна стелити під дерева і чагарники. Газон штучного типу широко використовується на дитячих майданчиках і в місцях для вигулу собак, а також у високих будівель та будинків, закривають сонячні промені.

Види штучного газону

випускається такий матеріал в скручених рулонах шириною 2-4 метри. Штучний газон рясніє розмаїттям кольорів, він може бути блакитним, яскраво-або темно-зеленим, синім, синьо-зеленим або комбінованим. Ворс трави газону також різниться своєю висотою, щільністю і товщиною. Вибір того чи іншого виду газону обумовлюється умовами експлуатації та особистими уподобаннями. 

Також розливають:

-незасыпные газони. Вони дуже схожі на натуральну траву, але використовуються тільки для дизайну, так як при частій ходьбі вони можуть пом'ятися і втратити свій вигляд. 

-полузасыпные штучні газони зазвичай виготовляються з усіма відомого поліетилену. Вони досить м'які і пластичні, тому популярні на дитячих майданчиках. Після укладання такого покриття між травинками засипається кварцовий дрібний пісок для підвищення стійкості.

-засипні газони дуже міцні, але жорсткі, робляться вони з поліпропілену. Таким матеріалом укриті всі спортивні стадіони. Пісок і гумовий гранулят, засыпаемые на газон, роблять його міцним і пом'якшують падіння спортсменів. Найбільш популярним видом є штучна трава для футболу, тенісу, міні - футболу а саме марка CCGrass.

-газон для вулиці гігроскопічний, тому пропускає воду в грунт під ним. А штучний газон, призначений для приміщень, не може пропускати вологу, тому при виборі покриття потрібно обов'язково звертати на це увагу. 

Як укладати штучний газон

правильне укладання дозволить зробити зовнішній вигляд ділянки естетичним і акуратним. Виклик фахівця особливо не потрібно, так як укласти штучний газон досить просто. Варто зазначити, що такий матеріал можна застосовувати на землі, але і на покриттях з бетону, дерева або асфальту. Якщо потрібно постелити газон на тверду кам'яну поверхню, потрібно обов'язково попередньо її пом'якшити, уклавши спеціальну підкладку. Це не дозволить газонним доріжкам продавитися і зіпсуватися. 

Існують певні етапи укладання штучного газону. 

Для початку потрібно ретельно підготувати поверхню: очистити її від зайвого сміття, вирівняти і, бажано, зробити невеликий ухил. Це допоможе волозі швидко йти з газону і утворювати калюжі. Потім ділянка добре утрамбовується спеціальним катком або за допомогою катання по поверхні важкої колоди. Після цього по краях вашого майданчика потрібно вирити вузькі канавки, по яких буде стікати вода. Дуже важливо дати укладеному покриттю кілька годин для того, щоб воно випрямилося і прийняло форму поверхні. Бажано залишити на добу. Рулони штучного газону, як правило, стелять внахлест для більш щільного стикування рядів. Як тільки покриття випрямилося, на його краю приклеюють бордюр. Якщо газон потрібно засипати піском, робити це потрібно тонким шаром і тільки дрібним піском. Потім газон розчісується граблями і пісок осідає на основу покриття. Пісок потрібно підсипати близько двох разів на рік і періодично чистити матеріал від сміття і бруду.

Читайте також:

Штучна трава для тенісу, види, характеристики, опис

Штучна трава: Де купити? Відгуки, види, особливості експлуатації

Читать далее

Виставка DOMOTEX Shanghai 2016

Спеціально для Вас, щоб бути в курсі всіх світових тенденцій підлогових покриттів ми відвідали одну з головних світових виставок Domotex Shanghai 2016 (Домотекс Шанхай). В ній брали участь такі відомі бренди як Tarkett (лінолеум, ламінат, спортивні покриття), BIG (ковролін, лінолеум, ламінат), Krono, Grabo, Classen, Balterio штучна травва CCGrass та багато багато інших. За час виставки ми провели безліч зустрічей, консультацій, подивилися на багато нові товари і останні тренди в індустрії підлогових покриттів.

Штучна трава CCGrass стенд

Читать далее

Милі дами! Вітаємо з 8 березня!

З 8 Березня Вітаємо з 8 березня!

Милі дами!

напередодні першого весняного свята чоловіча половина компанії Enita.com.ua (ЭНИТА) висловлює Вам своє захоплення! 

Нехай цей прекрасний весняний день принесе не тільки позитивний підсумок виконаної роботи, але й радість від яскравого сонечка і щасливих посмішок. Будьте завжди щасливі і здорові, нехай ваша робота завжди сперечається, а будинок буде «повна чаша». 

нехай настала весна принесе нові яскраві і щасливі відчуття! З 8 березня вас, дорогі!

З повагою,

чоловіки магазину підлогових покриттів www.enita.com.ua (Энита)

Читать далее

Весна прийшла, знижки на ковролін принесла!

Sintelon Безкоштовна доставка на ковролін Сінтелон

Весна порадувала нас теплими днями і знижками 10% на весь ковролін Sintelon UA. Компанія enita.com.ua приготувала для улюблених клієнтів приємну новину, тепер при покупці від 3500 гривень ми доставимо вам килимове покриття прямо під двері. 

В акції приймають такі покриття:

Безкоштовна доставка на ковролін СинтелонСинтелон Соната

Синтелон Холідей

Синтелон Аура

Синтелон Панорама

Синтелон Хармоні

Синтелон Темпо

Синтелонамба

Синтелон Ліон

Синтелон Акорд

Комерційний ковролін:

Комерційний ковролін СинтелонСинтелон Ентер

Синтелон Казино

Синтелон Лідер

Синтелон Фаворит

Синтелон Екватор

Синтелон Атлас 

Штучна трава:

Левада

Форест

Бажаємо весняного настрою і приємних покупок! Ваш колектив компанії Еніта

Читать далее

Ламинат 33 класса Kronotex Norman по супер- цене 330 грн./кв.м.

Ламинат Норман

Рады сообщить, что в продаже появился новый ламинат 33 класса Kronotex Norman по супер- цене 330 грн./кв.м. с бесплатной доставкой по Украине!

Немецкая компания KRONOTEX, недавно порадовала потребителей своей новой оригинальной коллекцией с 4-х сторонней фаской Norman. Эта коллекция уже получила множество восторженных отзывов и теперь может порадовать покупателя своими великолепными качествами.
Выбор напольного покрытия - дело нелегкое, потому что современный рынок строительных материалов буквально изобилует всевозможными видами натуральных и искусственных покрытий. Ламинат в их числе уверенно занимает лидирующие позиции, благодаря целому перечню своих эксплуатационных качеств. 

Преимущества покупки ламината Кронотекс Норман:  Ламинат Kronotex

  • высокая прочность, 33 класс износостойкости,
  • безупречная практичность и функциональность,
  • устойчивость к воздействию влаги и сильных перепадов температуры,
  • невосприимчивость к негативному действию ультрафиолета и агрессивных моющих средств,
  • простота в уходе,
  • абсолютная экологическая безопасность, может использовать в помещениях для детей и людей, которые страдают различными заболеваниями


Купить прочный и надежный ламинат Norman это получить надежный и крепкий пол 33 класса износостойкости, привлекательный внешний вид благодаря 4х сторонней фаске и текстурной поверхности. Наш адрес: г. Кривой Рог, ул. Лётчиков 9 

056) 410 45 05, (067) 911 90 90, (050) 321 75 22 https://enita.com.ua/

Помните, что на весь ламинат действует акция Бесплатная Доставка! (курьерские службы Деливери, Интайм)

Доступные декоры

D2873 Дуб Вейвлес Белый
D2873 Дуб Вейвлес Белый
D 2989 Ясень Полярний
D2989 Ясень Полярний
D4168 Дуб Престиж Темный
D4168 Дуб Престиж Темный
D4169 Дуб Престиж Светлый
D4169 Дуб Престиж Светлый
D4170 Тик Ностальгия
D4170 Тик Ностальгия
D4171 Тик Ностальгия Графит
D4171 Тик Ностальгия Графит
Читать далее

Як вибрати хороший лінолеум для офісу

лінолеум офісний

Одним з видів лінолеуму є комерційний, який призначений для покриття підлог у приміщеннях з великою прохідністю. Ще одним типом цього підлогового покриття є напівкомерційний лінолеум, який чудово підходить для офісних приміщень з невеликою кількістю працюючого персоналу. Варто відзначити, що побутовий лінолеум буде найгіршим варіантом в якості підлогового покриття для офісів. Він підходить тільки для житлових приміщень.

виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що кращим покриттям підлоги для офісу є комерційний лінолеум. Його головною привабливою особливістю вважається міцність. Такий лінолеум витримує істотні навантаження. У складі цього матеріалу є корунд,

На сьогоднішній день в торговельній мережі можна знайти два типи лінолеуму – гомогенний і гетерогенний.

основою гомогенного матеріалу є гранули ПВХ, барвники та вапно. Гетерогенний лінолеум складається з декількох шарів, за ним досить просто доглядати. Зате у гомогенного варіанту хороша витривалість і більший термін експлуатації.

Якщо у вас офіс невеликих розмірів і ви вирішили постелити в ньому зручне, витривала і привабливе підлогове покриття, то радимо зупинити свій вибір на напівкомерційний лінолеум, який не потребує особливих зусиль при укладанні, надовго зберігає підлогу від впливу різних несприятливих факторів, простий у догляді та використанні.

Пам'ятайте, що основну частину робочого часу ваші співробітники знаходяться в офісі. Саме з цієї причини для підлогового покриття в таке приміщення існують деякі особливі вимоги.

Якщо ви використовуєте в офісі тонкий лінолеум, то він дуже швидко змінить свій якісний товарний вигляд до невпізнанності. Жінки, які носять взуття на тонких високих підборах, будуть регулярно проколювати це підлогове покриття. Краще вибирати лінолеум товщі, тоді термін його експлуатації триватиме на довгі роки.

Існує ще одна форма класифікації цього підлогового покриття по горючості. Такий матеріал може бути середньо пальним і сильно пальним. Звичайно ж, для офісу кращим буде перший варіант лінолеуму.

Ще одним моментом, який необхідно враховувати при виборі даного підлогового покриття для офісного приміщення, є рівень розтягування. Якщо лінолеум легко розтягується, то не варто його купувати. В місцях найбільшої прохідності він відразу почне деформуватися і втратить первісний зовнішній вигляд.

Велике значення має колір лінолеуму для офісного приміщення. Бажано вибрати підлогове покриття, яке буде гармоніювати із загальним інтер'єрним рішенням Вашого офісу. Фахівці не радять купувати в подібні приміщення лінолеум світлих тонів. Це пов'язано з тим, що навіть при попаданні на нього найменшого бруду він втратить свій первісний зовнішній вигляд, стане непривабливим і завдасть шкоди престижу компанії. Хорошим варіантом для офісу стане лінолеум темних тонів з геометричним малюнком.   

Читайте також:

Лінолеум і міфи про нього

Комерційний лінолеум. Укладання комерційного лінолеуму

Читать далее

Як вибрати хороший лінолеум у вітальню

лінолеум для вітальні

Ви завершуєте ремонт у своїй вітальні і залишилося вирішити питання з покриттям підлоги. Порадившись з рідними, ви визначилися, що будете стелити лінолеум. Але який же матеріал в цьому випадку найкраще вибрати?
Сучасний лінолеум значно відрізняється від такого підлогового покриття, яке виробляли ще якихось 10 років тому. В його структурі з'явився особливий зносостійкий захисний шар.

варто відзначити, що підлогове покриття у вітальні повинно бути не тільки красивим, але і фізично витривалим. Хоча, якщо розібратися, то найбільшому механічному впливу в квартирі піддаються підлоги на кухні, в передпокої і коридорі. Саме туди потрібно вибирати міцний і щільний лінолеум. Що стосується вітальні, то тут можна обмежитися побутовим варіантом цього підлогового покриття 21-23 класу, так як навантаження на нього не буде настільки істотною, на кухні або в коридорі і можна трохи заощадити грошей на купівлю цього матеріалу.

Отже, на що ж потрібно звернути особливу увагу при покупці лінолеуму в вітальню? Для початку дізнайтеся товщину захисного шару цього підлогового покриття. Він повинен бути не менше 0,2 мм. Далі поцікавтеся матеріалом виготовлення і попросіть у продавця сертифікат якості на дану продукцію.

Оптимальною товщиною лінолеуму в вітальню буде від 2,5 до 4 міліметрів. Якщо у вашій підлозі є невеликі тріщини і він нерівний, то вибирайте підлогове покриття товстіший. Завдяки цьому ви приховаєте деякі дефекти підлоги. Але при цьому пам'ятайте, що товстий лінолеум має рихлу структуру, а це впливає на зниження його показників міцності. З іншого боку структура щільного матеріалу незначної товщини теж може мати підвищену міцність.   
Залежно від стійкості до зносу лінолеум ділиться на комерційний, напівкомерційний і побутовий клас.

Візуально ви навряд чи зможете самостійно визначити товщину захисного шару. Для цього вам слід вивчити технічну документацію, де описуються всі основні показники лінолеуму.

На сьогоднішній день існують види лінолеуму, що володіють спеціальними бактерицидними властивостями, завдяки яким можна запобігти появі хвороботворних мікробів на підлозі у вітальні. Саме в цій кімнаті збирається разом ваша рідня і друзі на різні сімейні торжества або просто для перегляду телевізійних програм. Тому крім своїх практичних властивостей таке покриття повинно мати привабливий зовнішній вигляд.

Читайте також:

Вибираємо лінолеум на кухню

Вибираємо лінолеум в дитячу кімнату

Читать далее

Як вибрати лінолеум для спальні

лінолеум для спальні

Перед тим, як вибрати лінолеум в спальню слід гарненько вивчити його характеристики і особливості.

Існує два основних види лінолеуму – синтетичний і натуральний.
Для виробництва натурального підлогового покриття застосовується особлива суміш корковою або деревної муки, різного роду барвники і льняне масло, які наносяться на основу з джуту. Цей вид лінолеуму слід укладати на підлогу, володіючи деякими навичками, при його перевезенні та зберіганні слід дотримуватися певних правил, він іноді ламається і не дуже добре гнеться, а також володіє підвищеною жорсткістю.

для виробництва синтетичного покриття використовується ПВХ і скловолокна на основі з повсті, тканини або без неї. Існує кілька різновидів такого лінолеуму – комерційний і побутовий. Також в залежності від ступеня прохідності він ділиться на класи-від першого до третього. З цього можна зробити висновки, що є комерційне штучне покриття з високою прохідністю і існує побутовий лінолеум з невисокою ступенем цього показника.

у синтетичного лінолеуму є маса привабливих особливостей. Це підлогове покриття стійке до зносу, воно має гарний зовнішній вигляд і за ним легко доглядати. Крім того, присутність особливих добавок дозволяє лінолеуму бути не слизьким і володіти знезаражувальними властивостями. На всі види подібного штучного підлогового покриття є сертифікати якості. Але будьте готові до того, що зрідка нетривалий період часу синтетичний лінолеум матиме неприємний хімічний запах. До того ж він добре електризується, а під час горіння виділяє токсини. Але останнім часом технології зробили крок глибоко вперед і дозволили зробити ПВХ покриття без запахів, зробити його антибактеріальним і безпечним для використання в будь-якого виду приміщеннях. Якщо хочете купити найбільш технологічні марки лінолеуму, то це Tarkett, IVC, Juteks, Beauflor.

варто відзначити, що у своєму житті на сон людина витрачає третину від її загальної тривалості. Бажано, щоб атмосфера в цьому специфічному приміщенні розташовувала до відпочинку і ні що не відволікало людину від сну. Бажано, щоб лінолеум у вашій спальні був виготовлений з натуральних матеріалів, які не виділяють шкідливих хімічних випарів. Крім того, таке підлогове покриття має корисні для здоров'я людини бактерицидні властивості. В цьому випадку навіть при попаданні на лінолеум прямих сонячних променів, або при постійному ходінні по такому покриттю у взутті, а також під час його взаємодії з різними хімічними сполуками цей матеріал не буде виділяти шкідливих для людського здоров'я речовин, які можуть вразити дихальну систему або інші органи. 

Читайте також:

Вибираємо лінолеум на кухню

Вибираємо лінолеум в дитячу кімнату

Читать далее

Лінолеум для дитячої

лінолеум для дитячої

Перед початком облаштування дитячої кімнати слід пам'ятати про те, що вимоги до її обладнанню завжди набагато вище, ніж до інших приміщень в квартирі або будинку. Дуже важливо вибрати не тільки функціональні матеріали і красиві меблі, але і переконатися в їх безпеці для малюка.

Є цілий ряд вимог до підлогових покриттів для дитячої кімнати, яким обов'язково необхідно слідувати:

  • вони повинні легко забиратися і чиститися від різного роду забруднень;
  • щоб дитина не дихала пилом, вибирайте антистатичні покриття для підлоги;
  • велике значення має міцність матеріалу, що включає стійкість до різних впливів механічного характеру;
  • підлогове покриття в дитячій обов'язково має бути м'яким, щоб уникнути отримання травм вашим малюком;
  • одне з головних якостей такого матеріалу – теплота, так як діти часто грають саме на підлозі.

Якщо оцінити всі перераховані вище якості у різних видів підлогових покриттів для дитячих кімнат, то з'ясується, що найкраще відповідає саме лінолеум. Якщо порівняти з іншими видами покриттів то в кожному з них ми знайдемо ряд недоліків. Наприклад,ковролін дуже м'який на дотик, але програє в плані прибирання і виведенні плям. Ламінат красивий, але схильний до здуття і деформації в разі потрапляння води. Плитка практична, але холодна і тверда, небезпечна при падінні малюка.

так що відзначимо найбільш сильні сторони лінолеуму. Для початку варто відзначити його довгий період служби. У подібних приміщеннях вам не потрібно його міняти через рік після того, як ви постелите це підлогове покриття. Термін служби доходить до 25 років.

За лінолеумом можна дуже просто доглядати. Для дитячої кімнати це незамінний якість, так як час від часу вам доведеться видаляти з його поверхні різні засохлі солодощі, фарби, чорнило або пластилін. Завдяки цьому покриттю процес прибирання для вас не здасться чимось важким.

Лінолеум дуже м'який і теплий матеріал. Ви можете не побоюючись залишати на довгий час свою дитину на такій підлозі, він у вас не захворіє і не отримає ніяких травм.

Одним з привабливих якостей лінолеуму є його демократична ціна.

При покупці цього підлогового покриття для дитячої кімнати обов'язково зверніть увагу на деякі важливі характеристики. Бажано, щоб лінолеум був виготовлений з натуральних матеріалів. В цьому випадку ви убезпечите свою дитину від шкідливих випарів. Як правило, подібні види цього підлогового покриття випускаються з лляної олії та інших природних компонентів.

Товщина лінолеуму повинна бути не менше двох міліметрів. Якщо ви придбаєте в дитячу кімнату тонкий матеріал, то термін його служби може виявитися нетривалим.

Дуже добре, якщо для кімнати, в якій живе ваша дитина, ви виберете лінолеум яскравих забарвлень, який буде гармоніювати з загальним інтер'єрним рішенням цього приміщення.

Читать далее

  << Назад   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток