• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Новий ковролін Ideal

Нові колекції ковроліну Ідеал (Бельгія)

Ideal carpetsПредставляємо вам нові колекції ковроліну для дому Ideal. Тут ви знайдете і бюджетну серію Extreme і престижну Astral, в будь-якому випадку ви получити ідеальне співвідношення по ціні-якості. Продукція компанії БІГ відрізняється використанням найсучасніших технологій у виробництві, різноманітність і незвичайні, нестандартні дизайни і кольору. Компанія Ideal є частиною Beaulieu International Group штаб квартира якої розташований в Бельгії. Килимове покриття Ideal добре зарекомендувала себе як популярна фірма на ринку підлогових покриттів. Ця компанія пропонує широкий спектр сировини для виробництва підлогових покриттів, випускає тканини для оббивки меблів і для оформлення інтер'єру, а також виробляє якісні килимові покриття, килимки для ванних кімнат, ламінат, лінолеум, паркетні, тафтингові текстильні настили. Компанію Ідеал давно полюбили в Європі, сподіваємося продукцію полюблять і на нашому українському ринку.

Ковролін Ідеал Бельгія

вводимо в асортимент такі покриття для підлоги:

Ideal Astral (Sparkling)

Ideal Arena (Piccadilly)

Ideal Extreme (Zorba)

Ideal Infiniti (Kronos)

Ideal Spiral (Dublin Twist)

Читать далее

Вибираємо ковролін для офісу

Офісний ковролін – унікальне килимове покриття, використовується в готелях, офісних будівлях, казино, дитячих садах, приватних лікарнях і т. п. Серед переваг матеріалу фахівці виділяють низьку травмоопасность, звукопоглинання і теплоізоляцію, а також теплоізоляцію. Завдяки таким перевагам ковролін для офісу стає кращим покриттям підлоги, яке привнесе додатковий комфорт при пересуванні і затишок всім співробітникам.

Вибираємо ковролін для офісу

Вибираючи ковролін для офісу необхідно враховувати кілька основних факторів, які чинять прямий вплив на термін його служби і особливості експлуатації. Одним з основних факторів є ціна. Недорогий комерційний ковролін виготовляють повністю з синтетичних матеріалів. Однак, варто пам'ятати, що занадто дешевий ковролін, швидше за все, буде поганої якості, тому ми рекомендуємо звертати увагу на середній і високий ціновий сегмент. Зносостійкість для офісного покриття є найважливішим показником. Щодня сотні людей будуть проходити по килимовому покриттю у взутті, тому, для того, щоб офісний ковролін залишався таким же привабливим, як при купівлі, він повинен бути максимально зносостійким. За цим параметром в Україні найкраще зарекомендувала себе продукція таких виробників як Balta, Domo, ITC.

Офісний (комерційний) ковролін: поради щодо вибору

покриття з більш дорогих сегментів проводиться повністю або частково з додаванням натуральних матеріалів, таких як шерсть. 

Комерційний ковролін володіє невисоким ворсом, за рахунок чого догляд за таким покриттям простий. Ще одним плюсом на користь покриття є широкий вибір варіантів, не тільки за кольором і візерунками, але і по довжині ворсу, а також за матеріалами виготовлення. Підібрати підходящий варіант для будь-якого типу комерційного приміщення дуже просто.

Правильно обрати офісний ковролін

Сьогодні найпростіше купити білий ковролін в інтернет-магазині Энита. Наші консультанти підберуть для вас оптимальний варіант, виходячи з естетичних переваг, очікуваного навантаження, бажаного терміну експлуатації, а також фінансових можливостей.

Рекомендуємо прочитати:

Секрети укладання ковроліну

переваги та недоліки килимового покриття

Читать далее

Який лінолеум вибрати для будинку

Лінолеум по праву можна назвати найпопулярнішим і поширеним покриттям підлоги в Україні. До його позитивних сторін можна віднести не тільки його вартість. Термін ефективної експлуатації матеріалу перевищує терміни навіть більш дорогих покриттів, а величезний вибір відтінків і малюнків дозволяють підібрати лінолеум для дому самому вимогливому людині.

Вибрати лінолеум для дому

для того, щоб вибрати лінолеум (каталог) для будинку якомога вдаліше необхідно вивчити основні особливості та характеристики матеріалу:

  • призначення - підлогове покриття необхідно підбирати під конкретне приміщення: зал, спальна кімната, кухня, передпокій і т. п.;
  • Вид матеріалу – виходячи з кількості людей, які проживають у будинку і призначення приміщення слід вибирати вид лінолеуму;
  • гармонія з інтер'єром - підлогове покриття повинно доповнювати інтер'єр, завершуючи гармонійний образ кімнати.

Керуючись цими критеріями вибрати лінолеум для дому буде набагато легше, а вибране підлогове покриття буде максимально відповідати всім вимогам замовника. 

Матеріал покриття може бути, як штучним, так і натуральним. Натуральний лінолеум – найпопулярніша різновид серед жителів Західної Європи. Через повну відсутність токсичних хімічних елементів він ідеально підходить для використання в дитячих кімнатах, а також в спальнях у людей, які страждають алергією або астмою.

Як вибрати лінолеум для дому

Навіть вітчизняний матеріал не поступається за якістю продукції з таких країн як Германия, Бельгия, Франция, однак, ціни на продукцію українських виробників на порядок нижче, ніж на європейські аналоги. Вибрати лінолеум для будинку натуральний вам допоможуть наші менеджери, вони дадуть відповідь на всі ваші запитання і оформлять заявку.

Який же лінолеум вибрати для будинку?

За призначенням матеріал класифікується таким чином:

найнадійнішим і зносостійким заслужено називають комерційний лінолеум, він стане чудовим доповненням не тільки в житловому приміщенні, але і в офісі, магазині, поліклініці та інших видах житлової та комерційної нерухомості.

Перед покупкою необхідно також враховувати якість поверхні підлоги в приміщенні, де планується укладання. Стяжку робити необов'язково, однак, товщина лінолеуму безпосередньо залежить від поверхні: чим рівніше поверхня підлоги, тим тонше матеріал можна використовувати.

Купити лінолеум для дому ви зможете в інтернет-магазині Энита, наші менеджери нададуть всю необхідну допомогу у виборі оптимального варіанту.

Рекомендуємо прочитати:

Як постелити лінолеум на дерев'яну підлогу

Як вибрати лінолеум для спальні

Як вибрати хороший лінолеум у вітальню

Читать далее

Штучна трава для кладовища

Штучна трава для кладовища

Штучна трава для могил, кладовища купити, ціна, опис

Вам набридло постійно боротися з бур'янами на могилках? Ми знаємо як вирішити цю проблему. Постеліть штучний газон від компанії Еніта і ви забудете про це!

Штучна трава для кладовища ― ідеальне рішення багатьох питань пов'язаних з благоустроєм місць поховання.

Штучна трава не дає рости бур'янам, її не потрібно поливати, для гарного, зеленого кольору, траву не треба косити, удобрювати.

Великим плюсом є легкість укладання ― величезна перевага перед натуральною травою яка вимагає постійного догляду. Для облаштування могилки вам буде достатньо мати при собі ніж для порізки трави за розміром і скоби.

Наш склад - магазин здійснює імпорт кращих виробників штучної трави і ми можемо запропонувати величезний спектр самих різних варіантів. 

газон можна Умовно розділити по висоті ворсу: це низькорослі і високогірні покриття, також: на звичайну і з підшерстям (аналог натуральної). Купити штучну траву для кладовища означає отримати шикарний зовнішній вигляд, надійність, стійкість до вигорання на сонці, до будь-яких погодних умов. Трава штучна для кладовища має водовідвідні отвори (дренаж), які пропускають дощову воду, розтанув сніг. 

CCGrass Ample-20 CCGrass Fine 35 CCGrass Nature D3-50
CCGrass YP-7 CCGrass CE-20 Sintelon Levada

Газон з низьким ворсом: CCGrass YP-7, Sintelon Forest

Штучна трава з підшерстям: CCGrasss Ample, CCGrass Fine 35

Штучна трава з високим ворсом: Sintelon Levada, CCGrass CE20, CCGrass Nature D3, CCGrasss Ample CCGrass Fine 35

Також можна купити відрізи штучної трави для могил за індивідуальним розміром детальніше дізнавайтесь у наших менеджерів.

Читать далее

День конституции Украины!

Закон каждым в Украине

Гордо почитается,
Конституция — основой
Законности считается.

Приняли главный закон,
В конце того века,
Чтобы защитить права
Каждого человека.

Отмечаем мы победу
Прав над хаосом беспечным,
Пусть будет мир в стране
Тихим и вечным!

График работы в праздничные дни: 26.06,27.06,28.06 - выходные дни,  29.06 в обычном режиме.

Читать далее

Який ламінат вибрати для спальні: практичні поради

Ламінат – універсальне підлогове покриття, яке прийшло на зміну більш дорогому паркету. Вибираючи ламінат в спальню необхідно звертати увагу на ряд характерних цього матеріалу ознак.

Вибрати ламінат в спальню

Отже, перед тим, як вибрати підлогове покриття в приміщення, необхідно розуміти, які навантаження на ламінат для спальні будуть покладатися. Існує кілька типів ламінату: комерційний і побутовий. І перший, і другий можна ефективно використовувати в житловому приміщенні. Багато хто задався питанням, так який ламінат краще для спальної кімнати? Дійсно, хороший ламінат характеризується декількома критеріями:

  • Зносостійкість;
  • Вологостійкість;
  • Товщина;
  • Екологічність;
  • Вартість.

Зносостійкість ламінату - головний критерій якості

Один з найосновніших показників – показник зносостійкості, тут матеріал ранжирується по класах. Основних класів шість, вони позначаються цифрами:21,22,23 і 31,32,33 і, чим вище клас, тим матеріал більш практичний і йому не так страшно стирання.

Перші три класи доречно монтувати в місцях загального відвідування: кухня, коридор, передпокій, а також у спальнях, дитячих кімнатах або вітальні. Однак, якщо ви хочете зробити у своїй квартирі більш міцні підлоги – вам варто звернути увагу на наступні варіанти:

  • 31 клас – підійде для офісних або торгових приміщень з не особливо великою прохідністю, а також для житлових будинків і квартир;
  • 32 клас – матеріал, що ідеально схожий для використання як в житлових приміщеннях, так і в приймальних, офісах або бутиках;< / li>
  • 33 клас – володіє самою високою міцністю серед аналогів, підходить навіть для монтажу в спорт залах, холах готелів, пабах, магазинах і, звичайно ж, це ідеальний ламінат для спальні

Ламінат для спальні

Ще одним важливим критерієм при виборі надійного ламінату в спальню є його вологостійкість. Хочемо відразу зазначити, що не всі види покриття володіють достатнім рівнем, однак, матеріал класу 23,31,32,33 володіє достатньо високим ступенем вологостійкості і витримує навіть пряме попадання води протягом декількох годин без яких-небудь наслідків.

Вибираючи матеріал слід приділити увагу його товщині, як правило ламінат для спальні може бути від 6мм до 12мм. Чим товще покриття, тим вище його ударостійкість і звукоізоляційні характеристики. Для спальні буде достатньо самого тонкого 6мм або 7мм покриття, проте, якщо ви не впевнені в якості підлоги під покриттям, або у вас галасливі сусіди, тоді ми рекомендуємо робити вибір на користь більш товстих варіантів.

Щоб вибрати хороший ламінат в спальню і не прогадати, потрібно врахувати площу приміщення і товщину підлогового покриття, їх співвідношення. Якщо ви вибрали тонкий ламінат для спальні, а площа спальні велика, тоді існує ризик виникнення небажаного звуку при ходьбі, схожого з цоканьем. Також ми рекомендуємо між підлогою і покриттям укладати спеціальну шумоізоляційні підкладку або поліетилен. 

Важливий параметр – екологічність матеріалу, вибираючи ламінат для спальні зверніть увагу на кількість формальдегіду і його клас. Як правила дана інформація вказана на упаковці. Маркування допустимого значення даного параметра - Е1. В інтернет-магазині Еніта Ми реалізуємо тільки безпечну продукцію, яка пройшла ряд випробувань згідно європейської норми EN 13329. 

Колір ламінату підбирається виходячи із загального оформлення інтер'єру і смаку замовника. В середньому, термін експлуатації підлогового покриття даного виду до 10 років. У нас представлений широкий вибір даного підлогового покриття, розрахований на різні цінові сегменти, кожен українець зможе підібрати якісне підлогове покриття виходячи зі свого смаку і фінансових можливостей

Читать далее

Укладання ковроліну власноруч

Секрети укладання ковроліну

Багатьом набридло постійно шукати тапочки або ходити по квартирі в вовняних шкарпетках. Щоб насолоджуватися теплом і затишком можна укласти ковролін.

Якщо стоїть завдання укласти килимове покриття самостійно, то варто ознайомитися з загальними правилами. Спочатку визначимося, де можна, а де не можна його використовувати. Ковролін не підходить для приміщень з високою вологістю і великими перепадами температур. Оптимальна температура приміщення, в якому варто укладати килимове покриття 15 - 27° C. Наступним кроком має стати вимірювання кімнат. Найкраще зробити ескіз, щоб консультант допоміг визначитися з кількістю обраного покриття.

Поспішати з укладанням ковроліну не рекомендується. Ця робота відноситься до розряду «чистих», а значить, необхідно ретельно прибрати все сміття і пил з підлоги. Підготовлена поверхня повинна бути обов'язково сухою. Перед укладанням бажано розкласти на кілька днів покриття на підлозі, щоб воно розпрямився і вляглося.

Необхідні інструменти

Щоб добре укласти ковролін знадобляться деякі спеціальні інструменти:

  • - металева лінійка;
  • - килимовий ніж;
  • - зубчастий шпатель;
  • - голчастий валик.

Коштують ці інструменти не надто дорого і продаються у всіх будівельних магазинах, їх придбання значно спростить роботу.

Способи укладання

Укладати ковролін можна кількома способами. Перш ніж почати роботу визначитеся, це буде вільна укладання, стретчинг або клейова фіксація.
Вільну укладку варто застосовувати в невеликих приміщеннях, де можна постелити покриття одним полотном. При такому способі ковролін фіксують або по периметру, або на двосторонній скотч. По периметру можна зафіксувати плінтусом. Полотно відміряється так, щоб 5 – 10 см заходило на стіну. Голчастим валиком розрівнюється від середини у всіх напрямках і закріплюється по краях. При укладанні на двосторонній скотч, спершу наклеюється сам скотч по периметру кімнати і робиться з нього сітка. Потім розкладається ковролін, піднімається і поступово знімається верхній захисний шар скотча. Надлишки відрізаються спеціальним ножем.

Укладка - стретчинг

Це спосіб укладання з застосуванням спеціальної планки і підкладки. Спочатку уздовж стін доведеться прибити планки з декількома рядами цвяхів. Цвяхи розміщують під кутом 45 градусів. Підлога покривається спеціальною підкладкою, зверху натягується ковролін. Такий спосіб значно підвищує м'якість, звукопоглинання і термін служби матеріалу.

укладання на клей

укладений таким методом ковролін тримається особливо міцно. Цей спосіб рекомендований людям, які не люблять робити часті ремонти. Клей наноситься на підлогу і ретельно розрівнюється зубчастим шпателем. Зверху укладається і натягується килимове покриття.

І наостанок ще кілька загальних порад:

  • укладання завжди починайте з кута;
  • не забувайте залишати запас в 5 – 10 см;
  • отвори, вирізані під труби, обклейте прозорим скотчем, щоб вони не відшарувалися і не обтрепались;
  • на порогах обрізайте покриття без запасу, викладайте його і закріплюють спеціальною планкою;
  • стики між покриттями різного виду скрепляйте металевим профілем;
  • не забудьте заправити за допомогою викрутки зайвий матеріал під плінтус.

Озброївшись необхідними знаннями, сміливо приступайте до роботи. Прикладіть трохи праці і терпіння, щоб ваш будинок став тепліше і затишніше.

Читать далее

Переваги та недоліки килимового покриття

Серед величезної кількості оздоблювальних матеріалів для підлог останні 10 років особливою популярністю користується ковролінове покриття. Ковролін – це не тільки чудовий зовнішній вигляд, цей матеріал стане незамінним помічником у підвищенні рівня шумоізоляції приміщення і його утеплення. Матеріал виготовлення ковроліну буває різний, натуральний ковролін виготовляють з вовни, більш дешевими варіантами вважаються види ковроліну, виготовлені з поліаміду, поліестеру і поліпропілену. Фахівці поділяють два типи полотна: комерційний і домашній.

Комерційний ковролін – тип покриття, який характеризується чудовою звукоізоляцією, матеріал ковроліну відрізняється високим ступенем зносостійкості. Покриття зберігає первинний вигляд протягом декількох років ефективної експлуатації. Таке покриття чудово підходить для використання в офісах, готелях, дитячих садах, магазинах, конференц-залах, спортивних залах, казино, ресторанах, кінотеатрах, клубах і т. д.

Сімейний – покриття, призначене для використання в житлових приміщеннях, де рівень прохідності набагато нижче, ніж у місцях громадського користування. Побутове покриття більш м'яке, воно додасть виразний стиль будь-якому приміщенню у вашому домі.

у даній статті ми розібрали всі переваги і недоліки цього підлогового покриття.

Переваги ковроліну

  • Широкий асортимент матеріалу і широка палітра кольорів;
  • Чудова тепло - і шумоізоляція;
  • Спеціальна обробка матеріалу забезпечує надійний захист від комах;
  • Обробка спеціальними засобами робить матеріал абсолютно несприйнятливим до займання, навіть при прямому зіткненні з вогнем;
  • Легкість монтажу;
  • Універсальність матеріалу;
  • Довгий термін ефективної експлуатації.

Недоліки ковролінового покриття

  • Неприпустимо використання в приміщеннях з підвищеним рівнем вологості;
  • Можливі появи плям від використання засобів побутової хімії;
  • Можливість втрати насиченості кольору в наслідок прямого попадання сонячних променів;
  • Певні труднощі з пошуком матеріалу потрібної ширини для нестандартних приміщень.

Перераховані недоліки не заважають з кожним роком набирати популярність цього підлогового покриття. Купити ковролін вітчизняних та іноземних виробників за доступною ціною ви можете в нашому інтернет-магазині «Еніта». Ми напряму співпрацюємо з провідними дистриб'юторськими і виробничими підприємствами, завдяки чому у нас найнижчі ціни і кращий товар в Україні.

Рекомендуємо прочитати:

Ковролін для кабінету

Вибираємо підлогу на кухню

Чи підходить ковролін для дитячої кімнати?

Читать далее

Як постелити лінолеум на деревяну підлогу

Настил лінолеум на дерев'яну підлогу

Якщо в якості підлогового покриття вибирається лінолеум, то поверхня дерев'яної підлоги спочатку необхідно підготувати під настил лінолеуму.

підготовка поверхні підлоги

Лінолеум - м'який матеріал, тому він буде повторювати всі нерівності поверхні, на яку укладається. Кращий варіант в цьому випадку вирівнювання підлоги фанерою. Якщо підлога Стара в першу чергу потрібно переглянути всі дошки підлоги на предмет цілісності і гнилі. Зіпсовані дошки замінюються на нові. Якщо дошки лежать з перепадами, відносно один одного, їх потрібно вирівняти, забиваючи клини знизу, між дошкою і лагой. Також непогано перевірити лаги, на яких лежить підлога. Якщо лаги в поганому стані, то доведеться міняти всю підлогу.

Для вирівнювання підлоги використовується фанера з берези. При товщині фанери 12-15 см, вона укладається в один шар. Можна застосувати фанеру товщиною 6-8 см, але тоді вона укладається в два шари перехлестом. Необхідно врахувати, що фанера в одну сторону гнеться, а в іншу немає, тому при укладанні другого шару потрібно врахувати, що гнеться сторона лягає на негнущуюся. Закріплюється фанера за допомогою саморізів, які закручуються на відстані 35 см з кроком 35 див. Капелюшки саморезов потрібно втопити щоб вони не стирчали, для цього в місцях закручування саморізів, фанера зенкуется звичайним свердлом діаметром 8-10 мм

Застосовуються саморізи по дереву довжиною 51-55 мм, так як короткі саморізи будуть погано триматися в тілі дошки.

Поглиблення і нерівності підлоги перед укладанням фанери можна закрити спеціальною мастикою, яка не тріскається. В цьому випадку фанера лягає на свіжу мастику, приклеюючись до неї. Цементні суміші і плитковий клей для цих цілей застосовувати не можна.

Всі стики і шви фанери, а також місця поглиблення саморізів потрібно зашпаклювати. Для цього застосовується шпаклівка по дереву або мастика. Після висихання стики необхідно зашкурити шліфмашинки.

Готову поверхню підлоги потрібно ретельно підмести або пропилососити, потім покрити звичайної.

Настил лінолеуму

Лінолеум розгортає у приміщенні, де буде лежати, та залишається на кілька днів, для того, щоб розправилися всі хвилі і перегини. Якщо кімната закривається декількома шматками лінолеуму, перед підрізуванням необхідно поєднати малюнок. Стики лінолеуму повинні бути щільно притиснуті один до одного. 

Підрізування по краях кімнати відбувається канцелярським або шевським ножем. Лінолеум притискається щільно до стіни і ріжеться по примиканню підлоги до стіни. В результаті між лінолеумом і стіною повинен залишитися зазор близько 1 см. 

Наступний етап роботи зварювання швів лінолеуму. Для цього застосовуються клеї ПВХ або звичайний клей "момент". Шов лінолеуму відгинається, на торці шва з обох сторін акуратно наноситься клей. Потім шви щільно притискаються один до одного і проклеюються малярським скотчем. Клей розчиняє торці, в результаті чого отримуємо зварений між собою лінолеум. Через добу скотч можна прибрати. 

При необхідності приклеїти лінолеум до основи підлоги, після проведення усіх вищевикладених робіт, лінолеум скручується приблизно до середини кімнати від більш зручною стіни. Звільнилася частина підлоги від стіни до лінолеуму покривається клеєм або мастикою за допомогою кисті або валика. Потім лінолеум розкручується назад і розгладжується. Те ж саме робиться з іншого боку кімнати.

заключні роботи

У місцях виходу лінолеуму до сходових маршів його необхідно приклеїти до основи підлоги, якщо сходинка йде вниз, закрити торець металевим декоративним куточком.

Периметр кімнати закривається плінтусом. Краще рішення: пластиковий плінтус в тон кольору лінолеуму.

Рекомендуємо прочитати:

Комерційний лінолеум. Укладання комерційного лінолеуму

Як вибрати хороший лінолеум у вітальню

Як вибрати лінолеум для спальні

Читать далее

Характеристики комерційного лінолеуму

Лінолеум по праву вважається одним з найпопулярніших підлогових покриттів для приміщень різного типу. З матеріалом легко працювати, він чудово виглядає у всіх приміщеннях, а найголовніше, його вартість нижче будь-яких аналогів. Однак, при всіх своїх позитивних характеристиках декоративний шар покриття швидко втрачає свій зовнішній вигляд. Особливо помітні такі зміни в місцях громадського відвідування, таких як магазини, дитячі садки, школи, офіси і т. п. Проте, фахівці знайшли вихід з цієї проблеми, матеріал покриття був вдосконалений і з звичайного зробили комерційний лінолеум, експлуатаційні характеристики якого на порядок вище стандартного покриття. 

Види комерційного лінолеуму

Гомогенний і гетерогенний комерційний лінолеум

Матеріал може бути декількох видів:

  • Гомогенний;
  • Гетерогенний.

гомогенний лінолеум

Гомогенний лінолеум виготовляється на основі чистого полівінілхлориду, дорогого матеріалу, тому, для того щоб знизити собівартість готової продукції в неї додають різні добавки. З-за великої кількості домішок і добавок на поверхні покриття, з часом, можуть з'являтися білі смуги, які, практично, неможливо забрати, навіть використовуючи воду з миючим засобом. Однак, така неприємність відбувається тільки з покриттям від недобросовісних виробників.

Інтернет-магазин Энита не працює з неперевіреними виробниками, ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками і шанованими виробниками. У нас ви зможе купити лінолеум, який навіть через роки експлуатації буде зберігати свої початкові характеристики і гідний зовнішній вигляд. 

гетерогенний лінолеум

Гетерогенний лінолеум комерційного типу складається з декількох шарів. Верхній шар гетерогенного лінолеуму являє собою щільну поверхню, чудово переносить механічні дії. Нижній шар виготовлений з ПВХ матеріалу і забезпечує відмінну шумоізоляцію. Технологія виробництва припускає додавання різних добавок, в якості яких найчастіше використовують металевий пил або кам'яну крихту, таким чином вдається домогтися оригінальної структури покриття.

Зробивши вибір на користь цього підлогового покриття, ви надовго забудете про його заміну не тільки вдома, але і в приміщеннях громадського користування. Вартість матеріалу з лишком окупається довгими роками успішної експлуатації.

Читать далее

  << Назад   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток