• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Як вибрати і купити якісний ламінат

Все рано чи пізно стикаються з проблемою вибору покриття для підлоги, і піднімається важливе питання: що потрібно врахувати при покупці, і який вибрати ламінат? З'являється маса різних варіантів вибору і людина втрачається в ньому. Щоб зробити вибір за відповідною якістю і відповідною ціною потрібно на це витратити далеко не один день. Походивши по магазинах, придивившись і прицінившись, ви нарешті робите свій вибір.

Ламінат дуже схожий на натуральний паркет, але помітно відрізняється за ціною. Він має багато переваг, які притаманні натуральному паркету, деякі з них варто виділити. Це міцність і легкий монтаж, стійкість до навантажень і довговічність матеріалу, за яким легко доглядати. Але вибираючи ламінат на зовнішній вигляд можна легко помилитися і розчаруватися в ньому.

Вибрати і купити якісний ламінат

Щоб не помилитися у виборі слід поцікавитися який клас має даний товар – це перший показник хорошого ламінату. Другим є товщина листа і щільність плити, від цього буде залежати, як він перенесе навантаження, які неодмінно будуть. Для того щоб не помилитися у виборі потрібно оглянути упаковку і знайти на ній клас експлуатації - він буває позначений двозначною цифрою від 21 до 33, яка позначає через скільки років ламінат буде скрипіти і постаріє. Для використання в домашніх умовах призначений клас 21-23. При якісному догляді і умови, що ходити по ньому будуть тільки в тапочках, прослужити такий ламінат може від одного до п'яти років.

Таким чином, через кілька років вас чекає черговий ремонт і заміна ламінату. Щоб цього не сталося, рекомендуємо вам спочатку підбирати клас експлуатації від 31 до 33, який призначений для офісів і магазинів. Такий ламінат буде служити в квартирі або приватному будинку близько 25 років.

Товщина листа такого ламінату становить 8 мм. Щоб виграти в ціні, можна вибрати 7 мм, але не тонше, адже саме завдяки їй, він буде витримувати навантаження. Також чим товщі підлогу, тим він тепліше, а чим тонше – тим холодніше.
< br />варто пам'ятати, що при утепленій підлозі - все навпаки. Товщину листа потрібно вибирати, чим тонше, щоб тепло добре доходило до підлоги. В іншому випадку витрата тепла потрібно буде збільшити.

Також велику роль відіграє щільність плити, яка повинна бути не менше 850 кг/м3. Оскільки основа ламінату – це плита МДФ, покрита полімерною плівкою, то якщо щільність її буде маленькою, товщина листа не здатна врятувати її від крихкості.

При виборі зверніть увагу на марки, які заслужили повагу серед покупців: це такі марки як ламінат Таркетт, Кроно, Балтер. Зверніть також увагу на присутність фаски – це скошений край. При тривалій експлуатації між дошками утворюються щілини, а присутність фаски допоможе маскувати і зробити непомітними. При попаданні великої кількості вологи вони також здатні захистити підлогу від набухання, тільки потрібно просушити листи і укласти їх знову, робити заміну ламінату не доведеться. Обов'язково при виборі поцікавтеся у продавця про тип з'єднання дощок. Він буває двох видів: клейовий і замковий. Перший практично не зустрічається в магазинах, тому більш популярним є Замковий, який називається quick step і легко укладається самостійно. є два види замкового з'єднання – збірно-розбірні і замки-засувки. Перший вид дуже легко з'єднувати і ламінат можна укладати дошки на не дуже рівні підстави, що не вийде покласти при ламинатном полотні із замком-клямкою. В цьому випадку підлоги потрібно ідеально вирівняти. І остання порада: не варто економити на виборі ламінату, купіть хорошу якість і воно прослужить вам довго, адже допущена при виборі помилка зіпсує стиль і вигляд вашої кімнати, а також ваші нерви.

Читать далее

Вiтаемо з Днем Незалежностi України!

Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успішного навчання, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.
      Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
      З пошаною, колектив компанії нiта"
Графік роботи у святкові дні. 
22.08. - 23.08. - 24.08. - вихідні

Читать далее

Прийшла весна - пора купити штучну траву!

Надходження на склад: штучна трава CCGrass

прийшла весна, саме час придбати штучний газон для вашого майданчика! Ми завезли на наш склад штучну траву одного з кращих виробників в світі. Компанія CCGrass виробляє покриття для спорту і ландшафту. За більш ніж 10 років розвитку, продукція компанії CCGrass отримала найкращі відгуки клієнтів, включаючи професійних футбольних клубів, органів державної влади, шкіл і незліченних домашніх господарств по всьому світу. Штучна трава CCGrass була встановлена в більш ніж 70 країнах із загальним обсягом понад 70 мільйонів квадратних метрів.

Постійно в наявності на складі:

CCGrass YP-7 (Загальна висота 10 мм., Висота ворсу 7 мм) Ціна розн.: 5 Євро/кв. м.

Застосування: для ландшафту

Штучна трава CCGrass YP-7

CCGrass Fine 35 (загальна висота 35 мм., Висота ворсу 33 мм) Ціна розн.: 16 Євро/кв. м.

Застосування: для ландшафту

Штучна трава CCGrass Fine 35

CCGrass Nature D3-50 (загальна висота 50 мм., Висота ворсу 48 мм) Ціна розн.: 11 Євро/кв. м.

Застосування: для футболу

Штучна трава для футболу CCGrass Nature D3

Телефонуйте і замовляйте!
 тел: +38 056 499 02 99
        +38 050 321 75 22
        +38 067 911 90 90
 e-mail: sales@enita.com.ua
www.enita.com.ua
Читать далее

З 8 Березня дорогі жінки!

З 8 березня

Дорогі жінки! Від душі прийміть щирі і сердечні вітання зі святом весни - 8 Березня! Ми бажаємо Вам величезного сімейного щастя і благополуччя, безмежної Любові, світлої Надії і Віри! Міцного здоров'я, молодості і краси! Виконання найзаповітніших бажань! Відмінного вам легкого, весняного настрою і чудесного натхнення!

Колектив інтернет - магазину підлогових покриттів Enita.com.ua

Читать далее

Акція Паркет 259 грн!!!

Паркет дубовий масивний - вироблений в Україні на сучасному обладнанні з дотриманням найвищих вимог кконечному продукту і сировини. Паркет повністю екологічний, так як повністю складається з дерева і не має різних верств. Для досягнення необхідного кольору і відтінку паркет покритий маслами Osmo або Lobo, що відрізняються високою якістю і екологічною чистотою.

Селекція Селект - змішаний розпил, допускаються невеликі перепади по тону деревини, структура волокон пряма і хвиляста, живий сучок під колір дерева діаметром до 10 мм залежно від ширини дошки.

товщ 15 мм, ширина: 70 мм, довжина 488 мм.

ЦІНА: 259 грн./кв. м.

Дзвоніть і замовляйте: (056) 410 45 05, 067 911 90 90

Паркет Україна

Читать далее

З Новим Роком та Різдвом! Графік роботи у святкові дні

Інтернет-магазин підлогових покриттів Enita.com.ua від щирого серця вітає Вас з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим! 

графік роботи інтернет-магазину "Еніта" у святкові дні: 

  • 30 грудня - з 09:00 - 15:00
  • 31 грудня - 04 січня - Неробочі дні
  • 05 січня - з 09:00 - 15:00
  • 06 січня - 11 січня - Неробочі дні
  • З 12.01.14 - працюємо за графіком

міські номери в момент свят працювати не будуть, в разі виникнення питань і консультацій, звертатися за номерами: 067 911 90 90; 067 522 87 91; 097 333 36 37

З Новим Роком 2015!

Читать далее

Лінолеум Juteks

лінолеум Juteks

Лінолеум JuteksПокриття для підлоги марки Ютекс міцно завоювали собі місце під сонцем на європейських ринках. Лінолеум Juteks виробляється на заводах в Словенії і Росії. Ця продукція стала популярна в більш ніж 35-ти країнах світу. Весь лінолеум виробляються на сучасному обладнанні із застосуванням інноваційних технологій і з найсуворішим контролем якості, що виключає можливість шлюбу в партіях. Лінолеум "Ютекс" відповідає найвищим міжнародним стандартам якості та екологічної безпеки. Покриття випускаються для різного застосування — для житлових, офісних, дитячих, лікувальних установ.

серед лінолеуму Juteks можна знайти покриття товщиною від 2.0 до 3.6 мм і в ширинах 2м., 2.5 м., 3м., 3.5 м., 4м. , з різним ступенем зносостійкості, а також різних дизайнів від дерева до каменю. Зовнішній вид ПВХ-покриттів відрізняється ретельним опрацюванням кожного елемента візерунка. На фабриці величезна увага приділяється розробці і нанесення верхнього захисного шару, товщина якого може становити від 0,15 до 0,6 мм — чим товще захисний шар, тим краще характеристики покриття (зносостійкість, грязеустойчивость, легкість в догляді). При розробці складу захисного шару, працівники компанії використовували останні розробки в галузі хімії. Захисний шар виготовлений на основі поліуретану і акрилу. Купити лінолеум Ютекс-це означає придбати надійне покриття за розумні гроші. Його легко чистити, він не притягують пил і бруд, стійкий до впливу побутової хімії і навіть деяких розчинників. Покриття цієї марки досить довговічні завдяки використанню якісних матеріалів, сучасних розробок та технологій. Завдяки цьому фірма Juteks надає на них гарантію від 3-х до 10-ти років (в залежності від галузі використання). Особлива гордість виробника - напівкомерційний лінолеум — Juteks Strong Plus, яка відрізняється особливою формулою захисного шару (товщина 0.6 мм), що додає матеріалу високу міцність і стійкість до подряпин. Цей лінолеум підійде для приміщень з високим рівнем навантажень і великою прохідністю. Це ПВХ-покриття відмінно зарекомендувало себе в офісах, лікувальних і дитячих установах.

Колекції побутового лінолеуму «Juteks» (Ютекс)

Найменування колекції                                 

Товщина захисного шару (мм)

Товщина покриття (мм)

Venus 0,15 2,7
Megapolis 0,20 2,8

Колекції напівкомерційного лінолеуму «Juteks» (Ютекс)

Найменування колекції                                

Товщина захисного шару (мм)

Товщина покриття (мм)

Imperator 0,50 3,4

Respect

0,40

2,0

Glamour 0,30 3,2
Premier Extra 0,30 3,6

Колекції комерційного лінолеуму «Juteks» (Ютекс)

Найменування колекції    

Товщина захисного шару (мм)

Товщина покриття (мм)

Strong Plus

0,6

2,4

Читайте також:

Лінолеум Таркетт завод, історія, опис

Лінолеум Айвісі (IVC) завод, історія, опис

Читать далее

Новорічна акція на весь лінолеум Ютекс!

Акція на весь лінолеум Ютекс!

Акція Лінолеум JuteksНоворічна Акція! Ми зафіксували найнижчі ціни на продукцію компанії Juteks. Акція діє 09.12.2014 р.!
Поспішайте придбати за безпрецедентно низькими цінами популярні колекції побутового та напівкомерційного лінолеуму.

Знижка на товари даної акції до!!!

Не пропустіть шанс придбати собі до Нового року якісне та надійне покриття для вашого будинку.


>Перелік колекцій, що беруть участь в даній акції розташований нижче:

- Juteks Venus ціна: 75,80 грн./кв. м. (стара 91,00 грн./кв. м.)

- Juteks Glamour ціна: 123 грн./кв. м. (стара 141,45 грн./кв. м.)

- Juteks Strong Plus ціна: 112,8 грн./кв. м. (стара 127,50 грн./кв. м.)

Читать далее

Штучна трава для тенісу

Гідною альтернативою традиційним ґрунтовим або твердим кортів є недорога штучна трава CCGrass YEII-15.
Вона допоможе зробити ваш тенісний корт комфортним, довговічним і легким у догляді. 
Штучна трава для тенісу має таку ж дренажну систему, що і грунтові корти: він вільно пропускає крізь себе воду і миттєво просихає навіть після сильної зливи. Крім того, сніг не є перешкодою грі: його можна просто змести.
Отже, корт з покриттям з штучної трави є всепогодним і всесезонним, а заводська гарантія на нього становить як мінімум 6 років. Штучний газон CCGrass YEII-15 має сертифікат ITF

Штучна трава для тенісного корту
Доглядати за таким кортом нескладно: треба лише іноді розрівнювати пісок. Крім того, корт з покриттям зі штучної трави має ще одну чудову властивість: темп гри можна прискорити або уповільнити. 
з народженням нового покоління синтетичної трави з'явилася нарешті альтернатива натуральному трав'яному газону. 
Позитивні відгуки, одержувані від спортсменів, відносяться в першу чергу до того факту, що спортивні майданчики зі штучної трави можуть експлуатуватися круглий рік. Щільний і високий ворс, крім особливих ігрових характеристик, допомагає зменшити навантаження на хребет і ноги гравця за рахунок більшої сили поглинання удару при цьому знижується кількість травм та нещасних випадків, одержуваних гравцями. Ворс покриття стійкий до впливу сонячних променів і не змінює свого первісного кольору на всьому терміні служби. 
Поліетиленовий ворс штучної трави також витримує багатократні цикли заморожування/розморожування, що дозволяє використовувати покриття зі штучної трави в країнах з мінусовими температурами в зимовий період. 
Фібрилована нитка штучної трави добре утримує піщану засипку спортивного покриття. 
Монтаж проводитися на підготовлену бетонне або асфальтове основу, а також на ущільнений відсів ПГС.

Білі лінії на штучний газон можна легко нанести придбавши в магазині "Энита" спеціальну фарбу, яка відмінно нанесется на покриття і зможе довго служити вам не втрачаючи свій колір

купити штучну траву для тенісних кортів CCGrass YEII-15 можна в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові і т. д

Читать далее

Надходження бюджетного напівкомерційного лінолеуму

На наш склад надійшов новий напівкомерційний лінолеум виробництва Україна Алекс Мальборо. На даний момент самий бюджетний варіант підлогового покриття для використання в місцях з підвищеною прохідністю.

Напівкомерційний лінолеум Алекс Мальборо призначений для тих, хто вважає гроші і не хоче переплачувати за бренд. Підійде для офісів, лікарень, шкіл, приміщень із середньою прохідністю. Захисний шар в 0,40 мм. і низька ціна на лінолеум робить його популярним і затребуваному на українському ринку. 

При невисокій вартості це покриття володіють гідними характеристиками: шорсткою, структурною поверхнею (подібно дорогому покриттю) щільною, подібно комерційного ПВХ поверхнею (3,5 товщина), гарним захисним шаром, і повстяної основою, що гарантує відмінні показники теплоізоляції. Призначений для громадських приміщень, для офісів, шкільних класів, коридорів.

Читать далее

  << Назад   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток