• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Ковролін нестандартних розмірів. Послуга Будь-Який Розмір

Ковролін з індивідуальні розміром

послуга" будь-який розмір " тимчасово призупинена з 10.01.2018. Приносимо свої вибачення!

Унікальна можливість купити ковролін Sintelon нестандартного розміру пропонує вам інтернет-магазин килимових покриттів Enita.com.ua. Тепер Ви не будете обмежені у виборі ковроліну. Майже всі килимові покриття йдуть в стандартній ширині в 3 і 4м. А що робити якщо необхідний шматок 2.5 х2.5м.? З магазином Еніта це можливо. Ми пропонуємо вам купити ковролін і заплатити за той розмір, який Вам необхідний. Ми пропонуємо колекції (дивіться нижче) які входять в програму "Будь-який Розмір". Ми підтримуємо їх в ширині 4м. Розробивши програму нарізки нестандартних розмірів ми пішли назустріч своїм клієнтам. Тепер ви платите за той розмір, який вам необхідний, а залишок, що залишився, ми залишаємо у себе. 

P. S. C них ми виготовляємо брудозахисні килимки та килимки для ванної. 

Нестандартний шматок буде йти з невеликим подорожчанням від стандартної ціни за кв. м. (ширина 4 м). 

Для того щоб дізнатися ціну на індивідуальний розмір, виділіть товар кнопку "Розмір" і з'явиться вартість за кв. м., при замовленні в "Додатково" вкажіть точний розмір відрізу і потрібен "Оверлок"

Додаткові послуги:

- оверлок ниткою — 18,00 грн./м пог;

- виготовлення у формі овалу (кола) - 15% від вартості, мінімум 100 грн.;

- виготовлення ковроліну нестандартної форми - 20% від вартості всього виробу, мінімум 100 грн.

У програмі беруть участь такі покриття:

Синтелон Соната

Синтелон Холідей

Синтелон Аура

Синтелон Панорама

Синтелон Хармоні

Синтелон Темпо

Синтелон Самба

Синтелон Ліон

Синтелон Акорд

Синтелон Фесту

Синтелон Спарк

Синтелон Драгон

Комерційний ковролін:

Синтелон Ентер

Синтелон Казино

Синтелон Лідер

Синтелон Фаворит

Синтелон Екватор

Синтелон Атлант

Читать далее

Акция на линолеум Tarkett

С 21 февраля 2013 акция на линолеум Таркетт. Самые популярные коллекции стали ближе. Теперь Вы можете купить линолеум Tarkett Premium Soho 1 и Tarkett Super S Broadway 1 по специальной цене. Подробнее в разделе АКЦИИ И СКИДКИ.

Читать далее

Чищення та видалення плям з ковроліну

Важливою умовою в довгостроковому використанні ковроліну є його чистка. В процесі експлуатації ковроліну на ньому можуть з'явитися різного роду плями, пристати шерсть тварин, а також можливе вбирання неприємних запахів. Правильний догляд за підлоговим килимовим покриттям продовжить термін його використання не на один десяток років. Розглянемо, як почистити ковролін в домашніх умовах не тільки з допомогою дорогих миючих засобів, але і «народними» способами.

Чистка натурального ковроліну.Видалення плям з килимів

Натуральний ковролін необхідно пилососити не рідше одного разу на три дні, і не частіше ніж раз в місяць робити вологе прибирання. Під час вологого прибирання можете використовувати будь-який побутовий шампунь для килимів.

Чистка штучного ковроліну.

Якщо ковролін лежить в офісі, то краще перед входом в приміщення покласти спеціальний брудозахисний килимок. Небажано влаштовувати для штучного ковроліну вологе прибирання, так як під дією вологи він може істотно зменшиться в розмір. Важливо відзначити, що на поверхню ковроліну наноситься спеціальне брудовідштовхуюче покриття, яке може змитися під час вологого прибирання.

Штучний ковролін чиститься звичайним пилососом, і як мінімум два рази на рік бажано проводити хімчистку. У тому випадку якщо ви все-таки вирішили зробити вологе прибирання, то вам необхідно подбає про те, щоб ковролін повністю висох. В іншому випадку волокна почнуть гнити, і покриття доведеться викинути. Тому для вологого чищення краще викликати фахівців, які почистять за всіма правилами і заново покриють покриття захисним складом.

Спеціальні засоби для чищення ковроліну не тільки змиють бруд і пил, але і захистять його комаха. Крім того, для чищення килимових виробів ідеально підходять і універсальні миючі засоби. Для цього вам необхідно протерти покриття змоченою в засобі губкою або щіткою. Після цього протріть ковролін мокрою ганчіркою і витріть його сухою.

Народні способи видалення плям

Плями від фруктового соку, чаю, кави, шоколаду можна легко відчистити за допомогою спирту і оцет. Пропорції розчину: 2/3 спирту, 1/3 оцту.

Якщо на поверхні підлогового покриття є плями крові або яєць, то спочатку змочіть пляма мильною водою, яку необхідно на 10% розвести лугом. Потім просто змийте чистою водою.Хімчистка ковроліну

Плями сечі або блювотних мас ви без проблем зможете змити розведеним водою білим оцтом (50/50). Змийте водою і промокніть тканиною білого кольору.

Плями фарби, лаку або пасти для кулькових ручок витираються ганчіркою, змоченою в розчині спирту і скипидару.

Хімчистка ковроліну

Інтернет - магазин ковроліну Enita рекомендує хоча б раз рік користуватися послугами клінінгових компаній і проводити хімчистку ковроліну. Хімчистка килимових покриттів допомагає позбавиться від бруду і пилу, що накопичився, прибере запахи нікотину. Після такої процедури ваш ковролін знову буде як новий!

Читайте також:

Видалення плям з ковроліну

Догляд за синтетичними покриттями і килимовою плиткою

Читать далее

Лінолеум або ламінат

Добрий день, сьогодні зупинимося на питанні, яке задають практично кожен день: «Яке підлогове покриття вибрати? Ламінат або лінолеум?". (ковролін і паркет розглядати не будемо).

Це питання не такий простий як здається на перший погляд, вимагає індивідуального підходу і індивідуального рішення для кожного клієнта і кожного об'єкта. Для початку дізнаємося що таке насправді ламінат і лінолеум, розглянемо всі плюси і мінуси кожного з цих підлогових покриттів.

Лінолеум або ламінат

Почнемо з ламінат. Отже. Ламінат - це покриття з ДВП наклеєним на нього малюнком, паперовим шаром, що імітує дерево (дуб, бук, тик, клен, горіх, вишня) або камінь. Але папір, природно, не проста, а спеціальна. На неї нанесений спеціальний захисний шар з акрилатной або меламінової смоли з додаванням мінеральних частинок, а на нього – ще один захисний шар, що неелектризується, стійкий до механічних пошкоджень.

Ще хочемо звернути вашу увагу на те, що ламінований паркет не має ніякого відносини до паркету! Це всього лише картинка, імітація справжнього паркету.

Головним плюсом ламінату є його зовнішній вигляд. Візуально він нагадує натуральне дерево, а з сучасними технологіями (рельєфною структурою, складним эмбоссингом, передачею кольору), навіть професіонал не відразу визначить ламінат це, або паркет.

відносно легко укладати, ламінат відмінно проводить тепло (система тепла пол), і ще він екологічний.

Головний же недолік ламінату-це боязнь води. І який би вологостійкий він не був (як запевняють нас виробники), з потопом від сусідів зверху він не впорається. При цьому мочити ламінат в помірних кількостях допускається. Наприклад при митті підлоги.

Примітка: Новим поколінням ламінату є КЛІК ВІНІЛ, замість ДВП у нього пластикова основа, відповідно волога йому не страшна, одне але: він істотно дорожче звичайного ламінату.

мінус ламінату в обмеженій зносостійкості (більше відноситься до комерційного використання),

Рекомендуємо стелити:

  • 31-32 клас: спальні і місця з невеликою прохідністю
  • 32-33 клас: відмінно впорається з кухнею, вітальнею, коридором (термін служби 15-20 років)
  • 33 клас: офіси з невеликою прохідністю (ламінат для офіса)

Ламінат проти лінолеуму «Очна ставка»

Ціна

Лінолеум значно дешевше ламінату: ціна побутового лінолеуму 100-300 грн., напівкомерційного лінолеуму 140-300 грн., комерційного лінолеуму 250-600 грн.

Ламінат: 31 клас: 200-250 грн., 32 клас 220-650 грн., 33 клас 280-800 грн.

Укладка

Побутової і напівкомерційний лінолеум без проблем можна укласти самостійно, його досить просто обрізати, проклеїти в тому числі і стики (якщо такі є) і притиснути все плінтусом. Ціна укладання лінолеуму у нашому магазині 10-20 грн. Комерційний лінолеум ви самостійно не укладете, тут вам знадобляться професіонали зі спеціальним обладнанням. Стики стикуються за допомогою пайки, для чого використовується спеціальний фен.

Зовнішній вигляд

Як кажуть: «На смак і колір товариша немає». Але від себе додамо, що якщо кімната велика або нестандартних розмірів, то лінолеум не вийде укласти без стиків, так як його ширина обмежена, в той час як ламінат укладається без стиків.

Догляд та експлуатація

У догляді обидва підлогових покриття невибагливі. Їх досить мити мокрою ганчіркою. Що стосується потопу, то лінолеум після цього не зіпсується, а ось ламінат (навіть вологостійкого), покоробиться.

Читать далее

Компанія Tarkett. Історія. Опис.

Історія компанії Tarkett Group

Tarkett Group - приватна, багатонаціональна французька компанія, що спеціалізується на стійких і спортивних підлогових покриттях. У 2010 компанія мала дохід у розмірі 1.9 мільярда євро, 30 виробничих майданчиків і приблизно 8,800 співробітників на більш, 100 ринках у всьому світі.

Ламінат Tarkettісторія Таркетта почалася в 1880 з French Alfred Sommer Company.

Sommer, спочатку спеціалізувалася на виробництві повсті, стала виробником підлогових покриттів.  Активи цієї компанії злилися в 1972 з French Allibert Company", заснованої в 1919 році як виробник гуми і спеціалізувалася на виробництві пластмаси (від садових меблів і кріплень для ванної до автомобільних частин і упаковки), щоб сформувати Sommer-Allibert Group.

в той же самий час Tarkett AB, заснована в 1886 як виробник паркету в Північній Європі, поглинула Pegulan Werke AG (засновану в 1946 як виробник лінолеуму) і стала Tarkett AG в 1987.

в 1997 Tarkett AG і активи Групи Sommer-Allibert були злиті, щоб сформувати Tarkett Sommer AG, згодом зареєстрованої на Франкфуртській фондовій біржі. У 2001 поступаючись тиску збільшується вартості на глобальному автомобільному ринку, Tarkett Sommer зрештою відмовилася від автомобільного бізнесу на користь Faurecia, філії PSA Peugeot Citroën. Два роки по тому група поміняла своє ім'я на Tarkett SA, що розмістилася в Нантеррі, в передмістях Парижа.

Tarkett виробляє ламінат і лінолеум для багатьох сегментів ринку підлогових покриттів, у тому числі охорони здоров'я, освіти, державного і приватного будівництва, роздрібної торгівлі, офісів і для закритих і відкритих спортивних споруд.

Процентна частка пролаж лінолеум Таркетт, вініл, паркет, представляють групу найбільшого сегмента  - 64% від річного обсягу продажу, далі йдуть спортивні покриття (13%), деревина та ламінат Таркетт (12%), гума та аксесуари (11%).Завод Tarkett

Компанія представлена брендами:

Tarkett, Johnsonite, Azrock, Nafco, Rhinofloor, Sintelon, Sinteros, Centiva, Marty, Polystyl, Tarkett Sports, FieldTurf, Beynon, Atlas, Poligras, EasyTurf.

Право власності

зі штаб-квартирою в Нантеррі, Франція, Tarkett SA Холдингова компанія Tarkett по всьому світу є приватною компанією. Його акції належать холдинговій компанії (SIF-сімейна інвестиційна компанія). Акціонери SIF в рівних частках є сім'я Deconinck та приватні акціонерні фонди, афілійовані з Kohlberg Kravis, Roberts & Co (KKR).

Дослідження та розвиток

Група створила спеціальний центр інновацій у Вільце,Люксембург і партнерами з зовнішніх ресурсів, таких, як університет Штату Пенсільванія , США, університет штату Мічиган, США, ENSAD - Вища Національна школа Мистецтв і ремесел, Франція, і EPEA (cradle to cradle model – дослівно від колиски до колиски, тобто формування екологічного бізнесу) – Німеччина.

Лінолеум Tarkett

Читайте також:

Лінолеум Ютекс завод, історія, опис

Лінолеум Айвісі (IVC) завод, історія, опис

Читать далее

Комерційний лінолеум. Укладання комерційного лінолеуму

Призначення комерційного лінолеуму

Якщо необхідно застелити приміщення з великою прохідністю, то Комерційний лінолеум це те, що вам потрібно. Термін служби до 25 років, красивий естетичний вид, небоязнь до перепадів температур роблять це підлогове покриття самим популярним в наш час. Широка палітра кольорів і дизайнів комерційного лінолеуму, а також, можливість робити з нього малюнки і логотипи, обмежує варіанти оформлення статі лише Вашою фантазією. Сфера застосування комерційного лінолеуму це: медичні установи, лікарні, школи, дитячі садки та різні офіси.

в нашому асортименті предславлени такі фірми як:

Укладання комерційного лінолеуму

Основні типи комерційного лінолеуму гетерогенний і гомогенний лінолеум.

Гомогенний лінолеум складається з одного цільного шару. Він втратить свій зовнішній вигляд тільки тоді, коли зітреться до діра.

Гетерогенний лінолеум складається з трьох шарів. Це перш за все основа, декоративний і великий верхній захисний шар. Цей тип лінолеуму більш привабливий візуально і також має довгий термін служби.


Вибір укладальників комерційного лінолеуму

Настил комерційного лінолеуму, це не та стаття витрат де потрібно економити. Укладання комерційного лінолеуму - це ювелірна робота, яку должнвы проводити фахівці з великим досвідом роботи і мають все необхідне обладнання.

   Майстри нашого магазину підлогових покриттів «Энита», з радістю візьмуть на себе відповідальність по укладанню лінолеуму у Вашому приміщенні. Ми з радістю займаємося укладанням комерційного лінолеуму в Дніпропетровську, Києві, Харкові, Одесі та звичайно ж в рідному Кривому Розі. Вартість укладання комерційного лінолеуму розраховується індивідуально в залежності від складності та обсягу робіт.

Підготовка підлоги до укладання коммеческого лінолеуму

все почнемо з підлоги: він повинен бути рівним (перепади висот не більше 2-3 мм на 5 метрів), сухим , без перепадів висот і помітних вад. На підлозі не повинно бути сторонніх явищ у вигляді пилу, фарби, жиру, інших затвердінь та інших твердих компонентів, герметики, смол і старих залишків лінолеумного клею. Якщо бетонна або цементна стяжка підлоги відповідає цим умовам, то можна починати.

Укладання коммеческого лінолеуму (Київ, Кривий Ріг)

1) Пилососимо всю площу

2) Грунтуємо пол

3) Розстеляємо лінолеум там де він буде лежати, даємо йому вирівнятися

4) Приклеюємо наш комерційний лінолеум – сама важлива частина з укладання

5) Розбираємо шовні з'єднання

6) Варимо шви за допомогою фена

Пам'ятайте! Термін служби комерційного лінолеуму безпосередньо залежить від якості його укладання.

Читать далее

Ковролін вибір, опис ковроліну

Ковролін прошивний, або так зване тафтингове покриття – проводиться на спеціальних верстатах, за принципом дії що віддалено нагадують швейну машину. Різниця полягає в незрівнянно більшій кількості голок, що виробляють ковролін

Чим більше голок, тим більше вага ворсу ковроліну, тим він щільніше. Отже, покликання голок-протягнути ворсову петлю крізь первинну ткану основу. 

З іншого, виворітного боку петля підхоплюється спеціальним гаком, який в слідстві і формує остаточну поверхню ковроліну по висоті. 

З часом гачки навчилися оснащувати ріжучої складовою, яка розрізала петлю, роблячи ковролін ворсовим.

Трохи пізніше з'явилися верстати, у яких один гачок розрізав петлю, а інший – ні. В результаті з'явився комбінований вид ковроліну – петлево-розрізний. Це в свою чергу дало дизайнерам величезне поле роботи. 

Тканийковролін рівно як і тафтинговий виготовляється на спеціальних верстатах але вже за зовсім іншим принципом. 

Так, якщо при тафтинговом способі ворс ковроліну (його поверхню) і його онова є по суті різними і окремими складовими при його виготовленні, то тканий ковролін при виготовленні розглядається як одне ціле. 

Ворс ковроліну і нитки його основи в процесі виробництва переплітаються і тчуться разом, утворюючи монолітне з'єднання. 

Сам процес при це досить тривалий і трудомісткий, а звідси – досить дорогий.  Однак у ковроліну виготовленого тканинним методом існує і ряд незаперечних переваг. Оскільки ковролін такого виробництва є одним цілим, він надзвичайно стійкий від розшаровування і впливу тиску роликових коліс, опор стільців, столів і т. д.

Читайте також:

Ковролін для кухні та їдальні

Ковролін для вітальні

Читать далее

Видалення плям з ковроліну

Плями краще і простіше видаляти відразу, не чекаючи їх висихання. Застаріле пляма може представляти проблему навіть для професіоналів. Завжди робіть спроби видалити протоки, плями, тверді забруднення до початку проведення інтенсивних чистячих операцій.

Чистку ведуть від країв плями до середини, інакше пляма буде розповзатися, і поверхня забруднення збільшиться.

Плями від речовин, що розчиняються у воді, краще прибирати без застосування миючих засобів. Якщо пляма свіже, досить серветки і губки з водою. Всі мокрі протоки промокнути чистим білим папером або білою тканиною.

Завжди висушуйте місця чищення перед тим, як почати ходити по покриттю. Ніколи не тріть килим, так як такі дії можуть привести до розплітання ворсу і пошкодження його структури.

Наносите засіб не на покриття, а на тканину або губку.

застосовуйте засоби для виведення плям, призначені для даного виду забруднень.

Невідомі Вам плямовивідники слід попередньо випробувати на непомітній ділянці покриття, щоб перевірити вплив кошти на волокно і барвник.

Читайте також:

Чистка різного виду ковроліну

Догляд за синтетичними покриттями і килимовою плиткою

Читать далее

Догляд за синтетичними килимовими покриттями і килимовою плиткою

Догляд за синтетичними килимовими покриттями і килимовою плиткою В процесі догляду за синтетичними килимовими покриттями дотримуйтесь рекомендацій, вказаних в розділі "Загальні рекомендації". Висока якість пропонованих нашою компанією покриттів дозволяє застосовувати до них досить інтенсивні методи чищення.

проводьте проміжну і глибоку чистку в міру візуально видимого забруднення покриття.

Ми радимо вам дотримуватися наступної схеми догляду:

  • Своєчасне видалення плям
  • Щоденна чистка пилососом
  • Роторними машинами з пом'якшуючими насадками проводити чистку раз в півроку
  • Глибоке прибирання методом екстракції із залученням професійних клінінгових компаній раз на рік
  • Повне просушування покриття перед початком експлуатації

Не радимо використовувати роторні машини з обертовими миючими щітками, тому що даний метод може пошкодити матеріал.

Читайте також:

Видалення плям з ковроліну

Чистка різного виду ковроліну

Читать далее

Про ковролін загалом

ковролін-це мірне килимове підлогове покриття для використання будинках і громадських приміщеннях. Ковролін Енія виготовляється в рулонах по 3, 3,5 і 4 метри завширшки, і по 25 - 40 м завдовжки. У планах виготовлення ковроліну шириною 5 метрів. Ковролін може істотно відрізнятися за своїми характеристиками і зовнішнім виглядом. За способом виробництва на сьогодні домінують ткані, тафтингові і голкопробивні килимові покриття.

ковролін виготовляють з трьох типів матеріалу-вовни, нейлону (поліамід, капрон) і поліпропілену (олефін, поліолефін). Шерсть придаетковролину тепло і пружність, нейлон - володіє високою износоустойивостью стійкістю, а відмінною рисою поліпропілену є його дешевизна.

При виборі одного з матеріалів ковроліну неминуче доводиться відмовлятися від привілеїв інших, тому поширеною практикою є комбінування двох або трьох компонентів при виготовленні ковроліну. Так, найбільш прийнятним складом нитки для готельного ковроліну буде 80% вовни і 20% нейлону - таке співвідношення забезпечить пружність, стійкість кольору, пожежна безпека, легкість у прибиранні.

Для офісу ідеальним варіантом покупки ковроліну буде поєднання поліаміду з поліпропіленом - зносостійкість за помірні гроші. Ціни на ковролін істотно відрізняються і залежать від якості, характеристик, інших особливостей ковроліну.

Читайте також:

Голкопробивний ковролін

Комерційний ковролін для офісу

Читать далее

  << Назад   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток